Sähkösopimus taloyhtiöille

Taloyhtiön edustajana voit aina kääntyä puoleemme. Autamme valitsemaan neljän eri sopimuksen väliltä taloyhtiöllesi sopivimman sähkösopimuksen.

SE2
Sähköä monenlaiseen tarpeeseen

AU9
Uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä!

E3
Säästä lämpöä mukavuudesta tinkimättä

sähkösopimus taloyhtiöille B2B

Sähkösopimuksia taloyhtiöille ja yrityksille

Sähköauton kotilatauspiste asennettuna taloyhtiösi pihalle?

Fortum Charge & Drive kotilataus on helposti käyttöönotettava kokonaisratkaisu taloyhtiön sähköautoilijoille. Älykäs järjestelmä perustuu kuukausittaiseen hinnoitteluun, sisältäen latauslaitteen ja -sähkön.

Lue lisää

Taloyhtiössä lämpöä voi säästää mukavuudesta tinkimättä

Kaukolämpöisessä taloyhtiössä energiaa voi säästää ilman suuria investointeja. Käytettäessä lämmityslaitteita oikein, energiaa säästyy ilman, että mukavuudesta ja terveellisestä asumisesta tarvitsee tinkiä.

Lue lisää 

Aurinkoratkaisut taloyhtiöille ja yrityksille

Fortum Aurinkoratkaisuilla voit tuottaa yrityksellesi omaa puhdasta energiaa ja myydä ylijäämäntuotantosi meille. Näin vähennät ostosähkön tarvetta ja pienennät sähkönhinnan vaihtelun vaikutuksia yritykseesi.

Helppoa, joustavaa, ekologista ja turvallista!

Lue lisää

Kaukolämmön tuotteet taloyhtiöille ja yrityksille

Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto niin uusille kuin vanhoille taloyhtiöille, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja yhä ekologisemman lämmitysmuodon.

Lue lisää

Yritys Varma - Määräaikainen sähkösopimus yritykselle

Yritys Varma on määräaikainen yrityksen sähkösopimus. Hinta ei muutu sopimuskauden aikana ja tiedät aina etukäteen sähkön hankintakustannuksen, jopa kolmen vuoden ajaksi eteenpäin.

Lue lisää

Onko taloyhtiöösi tulossa remontti?

Miten turhat sähkölaskut voi välttää?

Taloyhtiön remonttia suunnitellessa kannattaa sähköasiat huomioida. Tarvitaanko asuntokohtaisia sähköjä remontin aikana? Kuka vastaa remontin aikaisesta sähköstä, onko se rakennusyritys, taloyhtiö vai asukas itse?

Kuka vastaa remontin aikaisesta sähkönkulutuksesta?

Jos asunnossa ei voi remontin aikana asua ja asuntokohtaista sähköä tarvitaan, sähköistä vastaa yleensä rakennusyritys tai taloyhtiö. Selkeintä olisi, että taloyhtiö ottaisi asukkaiden sähkösopimukset remontin ajan hoidettavakseen. Näin sähköjä ei turhaan tarvitse katkaista ja jälleenkytkeä uudelleen remontin päätyttyä. Jos asuntokohtaisia sähköjä ei remontin aikana tarvita, sähkösopimuksen voi päättää ja sähköt katkaistaan verkkoyhtiön toimesta.

Miten asukkaiden sopimukset siirtyvät?

Kun päätös sähkösopimuksen siirtymisestä taloyhtiölle on tehty taloyhtiön hallituksessa, isännöitsijä kerää asukkailta valtakirjat ja siirtää sopimukset taloyhtiön nimiin lähettämällä tiedot esimerkiksi sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluumme 0200 19000.

Mitä hyötyä tästä on asukkaille?

Asukkaille ei tule turhia sähkölaskuja, ja sähköt ovat ilman keskeytystä käytössä koko remontin ajan. Lisäksi remontin valmistuttua sähköt on kytketty asuntoihin valmiiksi. Jos sopimukset on siirretty remontin ajaksi rakennuttajan tai taloyhtiön nimiin, isännöitsijän on hyvä muistuttaa asukkaita tekemään sähkösopimukset jälleen omiin nimiinsä. Sopimusasiat hoituvat helposti Fortumin internet-sivuilla tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 19000.

CS1

Asiakaspalvelu

0200 19000

Ma-Pe klo 8 - 17 (pvm/mpv)

Ulkomailta soitettaessa:

+358 10 45 66080

Ota yhteyttä

CS1

Kaukolämmön vikailmoitukset

0800 1 90090Autamme sinua 24/7