Löydä sähkösopimus palvelualan yrityksesi tarpeisiin

Fortumilta saat yritys­sähköä, joka on tuotettu ilmastoa kuormit­ta­matta. Tutustu vaihtoehtoihin

Palvelualan yrityksen sähkösopimus

Palvelualan yrityksen sähkösopimus

Palvelualan yrityksiä yhdistää niiden työvoimavaltaisuus ja henkilöstökulujen suuri osuus liikevaihdosta. Riippuen yrityksen toimialasta, voi sähkön osuus muodostaa myös merkittävän osan kuluista. Yrityksen sähkösopimuksen kilpailutus tulee ajankohtaiseksi aina aika ajoin esimerkiksi muuton tai uusien toimipisteiden avaamisen yhteydessä.

Fortu­milta löydät palvelualan yrityksesi tarpeisiin sopivan sähkö­so­pi­muksen – yrityksen koosta riippu­matta. Saat sähköä, joka on tuotettu ilmastoa kuormit­ta­matta. Voit tilata sähkö­so­pi­muksen helposti ja nopeasti verkossa. Tutustu alta eri sopimus­vaih­toeh­toi­himme.

 

Palvelualan ­yri­tyksen sähkö­so­pimus, Yritys Varma

Yrityssähköä kiinteällä hinnalla

Yritys Varma -sähkösopimuksen kanssa voit olla huoletta: sen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Lue lisää
Palvelualan ­yri­tyksen sähkö­so­pimus, Yritys Tunti

Hyödynnä edullista pörssisähköä

Yritys Tunti -sähkösopimuksella nautit tunneittain muuttuvan hinnan eduista – jokaisen tunnin hinta on kilpailutettu.

Lue lisää
Palvelualan ­yri­tyksen sähkö­so­pimus, Yritys Oiva

Monen yrittäjän suosikki

Yritys Oiva on helppo ja huoleton, toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Kuukausittain vaihtuva hinta pysyy aina kilpailukykyisenä.

Lue lisää

Kauneudenhoitoalan yrityksen sähkösopimus

Kauneudenhoitoalan yrityksissä sähkönkulutus on yleensä maltillista. Suurimmat kulut syntyvät toimitilan valaistuksesta ja mahdollisesti lämmityksestä ja ilmastoinnista. Monet laitteet saattavat kuitenkin käyttää yllättävänkin paljon sähköä, joten niiden kulutusta kannattaa seurata ja välttää turhaa päälläpitoa. Kauneudenhoitoalan yrityksen sähkösopimukseksi kannattaa valita helppo ja ennakoitava sopimus, jonka hinta ei muutu kaksi- tai kolmivuotisen sopimuskauden aikana. Fortum Yritys Varma on määräaikainen sähkösopimus, joka soveltuu hyvin yrityksesi tarpeisiin.

Liikunta-alan yrityksen sähkösopimus

Liikuntapaikan ja kuntosalin sähkösopimuksissa kannattaa ottaa huomioon sähkönkulutus. Riippuen toimitilasta ja sen lämmitystavasta, sähköä kuluu eniten ilmanvaihtoon ja lämmitykseen. Myös valaistus saattaa aiheuttaa paljon kustannuksia. Sähköä on mahdollista säästää säätämällä ilmastointia kävijämäärän mukaan eri aikoina. Tyhjää liikuntapaikkaa on turha jäähdyttää täydellä teholla. Laitteita uusiessa, mieti myös voivatko esimerkiksi kuntosalin laitteet tuottaa sähköä.

Kovassa kilpailussa kuntosalin käyttämän sähkön ympäristövaikutukset voivat olla kilpailu- ja erottuvuustekijä. Fortumin yritys­asiak­kaana saat aina 100 % hiili­diok­si­di­va­paata sähköä. Tutustu myös uusiutuvien energianlähteiden Fortum Vihreä -lisäpalveluun.

Matkailu- ja ravintola-alan yrityksen sähkösopimus

Matkailu- ja ravintola-alalla suuri osa sähkönkulutuksesta syntyy valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin lisäksi kylmälaitteista ja ruuanvalmistuksen laitteista. Uudet laitteet ovat aiempaa energiatehokkaampia, joten laitteiden uusiminen saattaa tuoda säästöä pidemmällä aikavälillä. Käytön suunnittelu ja laitteiden ohjeiden noudattaminen tuovat myös säästöä sähkökuluihin. Mieti esimerkiksi tarvitseeko sähkölämmitteisen tilaussaunan olla aina päällä. Myös asiakkaasi arvostavat ympäristöystävällistä sähkönkulutusta.

Jos sähkö­so­pi­muksen valinta yrityk­selle mietityttää, anna sopimus­a­pu­rimme auttaa päätöksen tekemi­sessä. Löydät sopivimman vaihtoehdon ja teet sopimuksen kätevästi verkossa.

Tee testi ja löydä oikea sopimus

Vastuul­linen yritys erottuu kilpai­li­joistaan

Vastuulliset arvot nousevat yritystoiminnassa yhä suurempaan arvoon. Fortum Vihreä -lisäpalvelulla saat yrityksesi käyttöön 100 % uusiutuvaa energiaa. Voit viestiä ympäristöä säästävästä valinnastasi asiakkaillesi Fortum Vihreä -digimerkin ja -sertifikaatin avulla.

Lue lisää Fortum Vihreästä

Kolme syytä valita Fortum

Earth globe
Aina ilmastoystävällistä sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksesi aina 100% ilman hiilidioksidipäästöjä.

Cost efficient
Edullista yrityssähköä

Hyvä valinta kaikenkokoisille yrityksille, missä päin Suomea tahansa.

Meeting demand
Luotettava kumppani

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenten kokemuksella, luotettavasti ja varmasti.