Fortum Vihreä

Voit valita sopimukseesi Vihreä -lisäpalvelun, jolla saat vaivattomasti samalla kertaa uusiutuvaa energiaa ja osallistut Luonnonperintösäätiön arvokkaaseen suomalaisten metsien suojelutyöhön. Vihreä -lisäpalvelulla yrityksesi tuotteet ja palvelut syntyvät sähkön osalta 100 % uusiutuvalla energialla.​

Kalaxin tuulivoimala

Vihreä –lisäpalvelulla puhdasta energiaa ja tukea metsiensuojelutyölle

Vihreä -lisäpalvelulla saat 100 % uusiutuvaa, GoO –alkuperäsertifioitua sähköä. Vihreän tuotanto on sekoitus vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Fortum tukee Luonnonperintösäätiön Suomen luonnonvaraisten metsien suojelutyötä 5€/Vihreä-sopimus. 

Vihreän hinta 4,99 €/kk/käyttöpaikka + 0,19 c/kWh (hinnat alv 0%). Vihreä -lisäpalvelu on voimassa toistaiseksi. 

Vai sittenkin uusiutuvaa_YritysTarkka

Turvaamme luonnon monimuotoisuutta

Fortum tukee Luonnonperintösäätiön Suomen luonnonvaraisten metsien suojelutyötä 5€/Vihreä-sopimus. Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin arvokkaita luonnonalueita, joille haetaan pysyvä rauhoitus luonnonsuojelulain nojalla. Säätiön omistuksessa on 157 luonnonsuojelualuetta (yhteensä 3773 hehtaaria) Inarista Porvooseen. Ajankohtaisin tieto alueista löytyy osoitteesta www.luonnonperintosaatio.fi. Viiden euron tuella suojellaan 10 neliömetriä ikimetsää vuodessa.

Woman coffee

Uutta: Henki­lö­koh­taista ja asian­tun­tevaa energia­neu­vontaa

Fortum Vihreä -palvelu tarjoaa sinulle nyt asiantuntevan energianeuvojan käyttöösi. Hän neuvoo sinua ilmaiseksi yrityksesi energiankulutuksen seurannassa ja analysoinnissa sekä antaa energiansäästövinkkejä juuri sinun yrityksesi tai taloyhtiösi tarpeisiin. Tästä on hyötyä sekä yrityksesi taloudelle että ilmastollemme! 

Energianeuvonnan tuottaa konsultointiyritys Granlund Oy.

Muuta sähkösi uusiutuvaksi Fortum Vihreä -lisäpalvelulla

Jos sinulla on jo Fortumin yrityssähkösopimus, voit tilata Fortum Vihreän asiakaspalvelustamme:

puh. 0200 19100 ma - pe klo 8-16 (pvm/mpm)

Ulkomailta soitettaessa +358 200 19100

Uutena asiakkaana voit valita Fortum Vihreän minkä tahansa yrityssähkösopimuksen kylkeen.

Tutustu ja tilaa