Asiantuntijamme yrityksesi apuna

Onko yritykselläsi energia-asiat hallussa? Ammattilaisemme auttavat löytämään oikeat energiaratkaisut juuri sinun yrityksesi käyttöön. Voit kääntyä heidän puoleensa niin sähkösopimuksiin, sähköauton lataukseen, aurinkopaneeleihin kuin kiinteistön älykkäisiin ratkaisuihin liittyen.

Niko Kinnari

Oli sitten kyse sähköstä, aurinkopaneeleista tai sähköauton latauksesta - Niko on mies paikallaan. Hän on pitkäjänteinen uurastaja, jolle yhteistyön laadukas hoitaminen on sydämen asia. Nikolla on pitkä kokemus asiakassuhteiden hoitamisesta ja hän löytää helposti lisäarvoa tuottavat ratkaisut asiakkaalle. Nikon positiivinen ajattelutapa saa kovemmankin skeptikon miettimään ympäristöasioita uudesta näkökulmasta.

Tavoitat Nikon numerosta 040 186 6690 tai sähköpostitse niko.kinnari@fortum.com

Sami Lanttola

Sami on pitkään asiakkuuspäällikkönä toiminut, intohimoinen liikkuja. Tämä näkyy erityisesti hänen reippaassa otteessaan jokaisessa asiakaskontaktissa. Samin kattava ammattitaito energia-alasta tekee yhteistyön hänen kanssaan helpoksi ja huolettomaksi. Samista huokuu ammattimaisuus työtänsä kohtaan ja hänen puoleensa onkin hyvä kääntyä, kun asiat täytyy saada hoidetuksi tehokkaasti ja varmuudella.

Tavoitat Samin numerosta 040 672 4666 tai sähköpostitse sami.lanttola@fortum.com

Janne Tusa

Jannen vahvuus alati muuttuvalla energia-alalla on jatkuva tiedon nälkä. Hän on luonteeltaan utelias ja haluaa pysyä kartalla energiamarkkinoiden uusimmista tapahtumista. Positiivisen energiansa vuoksi yhteistyö Jannen kanssa on helppoa ja sujuvaa. Jannen puoleen voi kääntyä erityisesti aurinkopaneeliratkaisuihin liittyen.

Tavoitat Jannen numerosta 044 251 2746 tai sähköpostitse janne.tusa@fortum.com

CS15

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme

Olemme teihin mahdollisimman pian yhteydessä yrityksenne tarpeeseen sopivan sähkötarjouksen osalta.

CS1

Asiakaspalvelumme palvelee yritystäsi numerossa 

0200 19100 

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8 -17 (pvm/mpm).

Tavoitat asiakaspalvelumme myös sähköpostitse osoitteessa: sahko.yritys@fortum.com