Fortum Hintasuoja -lisäpalvelun sopimusehdot muuttuvat 1.5.2023

fortum yritys hintasuoja

Fortum Hintasuoja -lisäpalvelun avulla voit lukita tuntihintaisen sähkösopimuksen hinnan kiinteäksi tietyksi määräajaksi tarjouksemme mukaisesti. Selkeytämme palvelua ja pyrimme vastaamaan sähkömarkkinoiden poikkeukselliseen hintatilanteeseen. Siksi päivitämme Hintasuojan sopimusehtoja 1.5.2023 alkaen. Uudet sopimusehdot löydät täältä.

Mikä sopimusehdoissa muuttuu?

Tarkensimme Hintasuojan sopimusehtoja ja pyrimme jatkossakin kehittämään palvelua paremmaksi ja reagoimaan markkinoilla tapahtuviin muutoksiin voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista lisäarvoa. Tutustu oleellisimpiin muutoksiin.

Hintakiinnitysjaksot

Muutoksen myötä Fortum pidättää oikeuden:

  • muuttaa Hintakiinnitystarjousta siihen saakka, kunnes Asiakas on hyväksynyt tarjouksen
  • rajoittaa Asiakkaille tehtyjen Hintakiinnitystarjousten määrää ja saatavuutta sekä
  • rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa Asiakas voi hyväksyä hintakiinnitystarjouksia Hintakiinnitysjaksoa kohti.

Sopimuksen irtisanominen

Hintasuojan irtisanomisen yhteydessä Fortumilla on oikeus laskuttaa Hintasuojan kuukausimaksu koko alkaneen kalenterikuukauden ajalta sekä ennenaikaisesta hintakiinnitysjakson irtisanomisesta asiakkaan tulee maksaa irtisanomismaksu, joka koostuu hallinnollisesta maksusta sekä mahdollisista välittömistä taloudellisista tappioista Fortumille.

Laskutus

Kuukausihinta veloitetaan joka kuukausi, vaikket olisi käyttänyt tarjousta hinnan kiinnittämisestä.

 

Katso Fortum Hintasuojan päivitetyt sopimusehdot

 

Fortum Hintasuoja -lisäpalvelun hinta pysyy samana 6,99 €/kk (alv 0%). Muutos tulee voimaan automaattisesti eikä Hintasuioja-asiakkaidemme tarvitse tehdä mitään. Tämä sähkösopimukseen liittyvä maksullinen palvelu on voimassa toistaiseksi. Jos nykyiseen sopimukseesi on liitettynä etuja tai muita toistaiseksi voimassa olevia lisäpalveluja, jatkuvat ne edelleen.

Jos sinulla on kysyttävää yrityksesi sähkösopimuksestasi tai lisäpalveluista, asiakasneuvojamme auttavat mielellään numerossa 0200 19100 ma–pe klo 8–16 (pvm/mpm) tai sähköpostitse sahko [piste] yritys [ät] fortum [piste] com.

Muutos perustuu sähköntoimitusehtojen (STE2019) kohtiin 13.3 ja 13.6 sekä sähkönmyyntiehtojen (SME2014) kohtiin 8.3 ja 8.6. Sopimuksesi on voimassa toistaiseksi ja sen voi irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla ilman erityistä irtisanomisperustetta. Jos sinulla on voimassa oleva hintakiinnitysjakso tai olet jo hyväksynyt hintakiinnitystarjouksen, Hintasuoja-lisäpalvelun irtisanominen voi astua voimaan vasta hintakiinnitysjakson päätyttyä.

Fortum Hintasuoja -asiakkaanamme saat jatkossakin erillisen tarjouksen hintakiinnityksestä sähköpostilla tai tekstiviestitse. Voit halutessasi hyväksyä tarjouksen ja kiinnittää hinnan määräajaksi, jolloin tiedät etukäteen paljonko sähköstäsi maksat.

 

Lue lisää Hintasuoja -lisäpalvelusta

3