Parannuksia laitoksesi suorituskykyyn eli käytettävyyteen ja energiatehokkuuteen

Voimalaitoksen huippukäytettävyys varmistaa suunnitellun energiantuotannon ja minimoi odottamattomat hävikit. Energiantuotantokustannuksia voit vähentää merkittävästi parantamalla laitoksesi energiatehokkuutta.

Suorituskyky-uusi

Power Solutionsin tuotteet ja palvelut tähtäävät kasvattamaan voimalaitoksi suorituskykyä.

Tärkeimmät hyödyt sinulle:

  • Voimalaitoksesi käytettävyydellä on suora vaikutus tuotantoon. Suunnittelemattomat tuotantohävikit laskevat ja laitoksesi tuottavuus lisääntyy.
  • Parempi energiatehokkuus vähentää polttoaineen kulutusta, mikä puolestaan vähentää päästöjä; saavutamme näin taloudellista hyötyä ja säästämme samalla ympäristöä.

Voit kehittää voimalaitoksesi suorituskykyä muun muassa rakenteellisilla muutoksilla, kunnonhallinnalla, systemaattisella ja ennaltaehkäisevällä kunnossapidolla sekä kouluttamalla henkilökuntaasi toimintaprosesseissa, laitoksen optimaalisessa ajossa ja käyttötalouden seurannassa. Valikoimastamme löytyy palveluita ja asiantuntemusta kaikille näille osa-alueille.

Suorituskyky kaavio

 

Ekotuunaus® selvittää käyttötaloutesi heikot lenkit

Energiatehokkuuspalvelumme ja –asiantuntemuksemme tuovat sinulle sekä taloudellista hyötyä että säästävät ympäristöä vähentämällä päästöjä.

Olemme kehittäneet useita helposti hallittavia energiatehokkuuspalveluja. Fortumin Ekotuunaus® etsii voimalaitoksesi käyttötalouden heikot lenkit kaivamalla esiin tuotannon, käytön ja kunnossapidon pullonkaulat. Projektin tyypillinen vuotuinen polttoainesäästö on 1-4 %, mikä tarkoittaa vuositasolla jopa puolen miljoonan euron säästöä.

 

Ota yhteyttä:

Ilkka Salmensaari
Product Manager
Puhelin: 050 453 4876
[email protected]