Ota varaslähtö tulevaisuuden energiantuotantoon

Fortum eNext auttaa sinua kehittämään voimalaitoksesi toimintaa ja vähentämään sen päästöjä. Saat ammattitaitoista tukea koko laitoksen elinkaaren ajalle.

Mikä on Fortum eNext?

Viime vuosina energia-alan sääntely on tiukentunut ympäri maailmaa. Fortum eNext auttaa voimalaitostasi sopeutumaan näihin muutoksiin tekemällä siitä tehokkaamman ja ekologisemman. Tarjoamme sinulle toimiviksi todettuja ratkaisuja, jotka parantavat voimalaitoksesi prosesseja, kehittävät niitä tulevaisuutta varten ja lisäävät niiden arvoa.

Turbine and Generator Services

Kun suunnittelet turbiineihin tai generaattoreihin liittyvää hanketta, käänny Turbine and Generator Services  -palveluidemme puoleen. Meillä on vuosikymmenten kokemus voimalaitosten kehittämisestä. Palvelemme sinua muun muassa turbiinilaitosten suunnittelussa, ylläpidon optimoimisessa, modernisoinneissa ja korjauksissa. 

Lue lisää

 

Environmental Performance

Environmental Performance -palvelumme tekevät voimalaitoksestasi tehokkaamman. Autamme sinua vähentämään päästöjä ja sopeutumaan uusiin päästörajoituksiin. Osaamisemme ansiosta voit parantaa liiketoiminnan kannattavuutta ympäristösitoumuksista tinkimättä. 

Lue lisää

Tutustu tarinaamme klikkaamalla videota, kesto noin 90 sekuntia.

Olet aina tervetullut muuttamaan maailmaa

Ei ole väliä, edustatko paikallista, kansallista tai globaalia energiayritystä. Väliä on vain sillä, että haluat kehittää voimalaitoksesi toimintaa. Olemme toteuttaneet menestyksellä satoja projekteja ympäri maailmaa. Räätälöimme mielellämme palveluitamme, jotta saat juuri sitä, mitä tarvitsetkin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Fortum eNext asiakashyödyt

Pystymme tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen katsomalla energialiiketoimintaa omistajan lähtökohdista. Asiakas hyötyy myös teknis-taloudellisista ratkaisuista, koska olemme laitetoimittajista riippumattomia. Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset energiantuotannossa ja työturvallisuus on toimintamme perusta. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -laatusertifikaateilla.

Osaamisemme ja henkilöstömme

  • Ydinosaamisemme on lämpövoima-, vesivoima- ja ydinvoimalaitoksissa - hallitsemme monipuolisesti eri polttotekniikat

  • Osaamisemme pohjautuu Fortumin pitkiin perinteisiin energiayhtiönä

  • Olemme globaali toimija yli 300 henkilön tiimissä

Menestystarinoita, jotka perustuvat asiakkaan tarpeisiin

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti ja haluamme palvella asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaat arvioivat  toimintamme  vuosi toisensa jälkeen erittäin korkealle sekä teknisen osaamisen ettää markkinoiden ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämisen suhteen. Korkea asiakastyytyväisyys sekä monivuotinen kokemus tekee Fortum eNextistä halutun ja luotettavan kumppanin myös sijoittajille.  

Fortum eNext päätuotteet

Selkeät käytön ja kunnossapidon asiantuntijapalvelupakettimme kattavat laajasti erilaisia tarpeisiisi räätälöitäviä ratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa energiatehokkuus, turbiini- ja generaattorihuollot, energian hallinta ja tietojärjestelmät sekä käytettävyyden, suorituskyvyn ja energiatehokkuuden parantaminen.

Lue lisää eNextin palveluista ja tuotteista.