Ota varaslähtö tulevaisuuden energiantuotantoon

Power Solutions in nyt Fortum eNext. Fortum eNext auttaa sinua kehittämään voimalaitoksesi toimintaa ja vähentämään sen päästöjä.

Ajankohtaista

TOPi Käyttäjäpäivät 7.5. Fortumilla Keilalahdessa

Tutustu ja ilmoittaudu

Mikä on Fortum eNext?

Viime vuosina energia-alan sääntely on tiukentunut ympäri maailmaa. Fortum eNext auttaa voimalaitostasi sopeutumaan näihin muutoksiin tekemällä siitä tehokkaamman ja ekologisemman. Tarjoamme sinulle toimiviksi todettuja ratkaisuja, jotka parantavat voimalaitoksesi prosesseja, kehittävät niitä tulevaisuutta varten ja lisäävät niiden arvoa.

Smart Operations

Smart Operations tarjoaa kattavia käyttö- ja kunnossapitopalveluja, tarkoituksenmukaisia digitaalisia työkaluja sekä konsultointia. Tehtävämme on kehittää voimalaitoksesi toimintaa alan parhaalla tietotaidolla ja edistyneimmällä tekniikalla. 

Lue lisää

Environmental Performance

Environmental Performance -palvelumme tekevät voimalaitoksestasi tehokkaamman. Autamme sinua vähentämään päästöjä ja sopeutumaan uusiin päästörajoituksiin. Osaamisemme ansiosta voit parantaa liiketoiminnan kannattavuutta ympäristösitoumuksista tinkimättä. 

Lue lisää

Turbine and Generator Services

Kun suunnittelet turbiineihin tai generaattoreihin liittyvää hanketta, käänny Turbine and Generator Services  -palveluidemme puoleen. Meillä on vuosikymmenten kokemus voimalaitosten kehittämisestä. Palvelemme sinua muun muassa turbiinilaitosten suunnittelussa, ylläpidon optimoimisessa, modernisoinneissa ja korjauksissa. 

Lue lisää

Katso tarinamme 90 sekunnissa.

Olet aina tervetullut muuttamaan maailmaa

Ei ole väliä, edustatko paikallista, kansallista tai globaalia energiayritystä. Väliä on vain sillä, että haluat kehittää voimalaitoksesi toimintaa. Olemme toteuttaneet menestyksellä satoja projekteja ympäri maailmaa. Räätälöimme mielellämme palveluitamme, jotta saat juuri sitä, mitä tarvitsetkin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Fortum eNext asiakashyödyt

Pystymme tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen katsomalla energialiiketoimintaa omistajan lähtökohdista. Asiakas hyötyy myös teknis-taloudellisista ratkaisuista, koska olemme laitetoimittajista riippumattomia.

Osaamisemme ja henkilöstömme

  • Ydinosaamisemme lämpö-, vesi- ja ydinvoimassa

  • Pohjautuu Fortumin osaamiseen energiayhtiönä

  • Meitä on n. 300 henkilöä, myyntihenkilöitä useassa eri maassa

Palvelukonseptit energiasektorille

Energiajärjestelmät

Tarjoamme ympäristöä säästäviä, innovatiivisia ratkaisuja kaupungeille ja teollisuudelle. Energiajärjestelmäpalvelumme optimaalinen ja suorituskykyinen tuotantoportfolio mahdollistaa kannattavan ja ympäristöystävällisen liiketoiminnan. Lue lisää Älykkäät energiaratkaisut -sivuilta.

Fortum eNext päätuotteet

Selkeät käytön ja kunnossapidon asiantuntijapalvelupakettimme kattavat laajasti erilaisia tarpeisiisi räätälöitäviä ratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa energiatehokkuus, turbiini- ja generaattorihuollot, energian hallinta ja tietojärjestelmät, käytettävyyden, suorituskyvyn ja energiatehokkuuden parantaminen.

Lue lisää eNextin palveluista ja tuotteista.