Ota varaslähtö tulevaisuuden energiantuotantoon

Fortum eNext auttaa sinua kehittämään voimalaitoksesi toimintaa ja vähentämään sen päästöjä. Saat ammattitaitoista tukea koko laitoksen elinkaaren ajalle.

Mikä on Fortum eNext?

Viime vuosina energia-alan sääntely on tiukentunut ympäri maailmaa. Fortum eNext auttaa voimalaitostasi sopeutumaan näihin muutoksiin tekemällä siitä tehokkaamman ja ekologisemman. Tarjoamme sinulle toimiviksi todettuja ratkaisuja, jotka parantavat voimalaitoksesi prosesseja, kehittävät niitä tulevaisuutta varten ja lisäävät niiden arvoa.

Turbine and Generator Services

Kun suunnittelet turbiineihin tai generaattoreihin liittyvää hanketta, käänny Turbine and Generator Services  -palveluidemme puoleen. Meillä on vuosikymmenten kokemus voimalaitosten kehittämisestä. Palvelemme sinua muun muassa turbiinilaitosten suunnittelussa, ylläpidon optimoimisessa, modernisoinneissa ja korjauksissa. 

Lue lisää

 

Environmental Performance

Environmental Performance -palvelumme tekevät voimalaitoksestasi tehokkaamman. Autamme sinua vähentämään päästöjä ja sopeutumaan uusiin päästörajoituksiin. Osaamisemme ansiosta voit parantaa liiketoiminnan kannattavuutta ympäristösitoumuksista tinkimättä. 

Lue lisää

Katso tarinamme 90 sekunnissa.

Olet aina tervetullut muuttamaan maailmaa

Ei ole väliä, edustatko paikallista, kansallista tai globaalia energiayritystä. Väliä on vain sillä, että haluat kehittää voimalaitoksesi toimintaa. Olemme toteuttaneet menestyksellä satoja projekteja ympäri maailmaa. Räätälöimme mielellämme palveluitamme, jotta saat juuri sitä, mitä tarvitsetkin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Fortum eNext asiakashyödyt

Pystymme tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen katsomalla energialiiketoimintaa omistajan lähtökohdista. Asiakas hyötyy myös teknis-taloudellisista ratkaisuista, koska olemme laitetoimittajista riippumattomia. Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset energiantuotannossa ja työturvallisuus on toimintamme perusta. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -laatusertifikaateilla.

Osaamisemme ja henkilöstömme

  • Ydinosaamisemme lämpövoima-, vesivoima- ja ydinvoimalaitoksissa - hallitsemme monipuolisesti eri polttotekniikat

  • Osaamisemme pohjautuu Fortumin osaamiseen energiayhtiönä

  • Meitä on n. 300 henkilöä, myyntihenkilöitä useassa eri maassa

Menestystarinoita, jotka perustuvat asiakkaan tarpeisiin

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännölliseti ja haluamme palvella asiakastamme parhalla mahdollisella tavalla. Asiakkaat ovat vuosi toisensa jälkeen arvioineet toimintamme erittäin korkealle teknisen osaamisen sekä markkinoiden että asiakkaan tarpeiden ymmärtämisen suhteen. Korkea asiakastyytyväisyys sekä monivuotinen kokemus tekee Fortum eNextistä halutun ja luotettavan kumppanin myös investoreille.  

Palvelukonseptit energiasektorille

Energiajärjestelmät

Tarjoamme ympäristöä säästäviä, innovatiivisia ratkaisuja kaupungeille ja teollisuudelle. Energiajärjestelmäpalvelumme optimaalinen ja suorituskykyinen tuotantoportfolio mahdollistaa kannattavan ja ympäristöystävällisen liiketoiminnan. Lue lisää Älykkäät energiaratkaisut -sivuilta.

Fortum eNext päätuotteet

Selkeät käytön ja kunnossapidon asiantuntijapalvelupakettimme kattavat laajasti erilaisia tarpeisiisi räätälöitäviä ratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa energiatehokkuus, turbiini- ja generaattorihuollot, energian hallinta ja tietojärjestelmät, käytettävyyden, suorituskyvyn ja energiatehokkuuden parantaminen.

Lue lisää eNextin palveluista ja tuotteista.