Palvelut turbiineille ja generaattoreille

Etsitkö joustavaa ja kustannustehokasta ratkaisua höyry- tai kaasu­turbiinilaitoksen huoltoon ja kunnossapitoon? Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella ensiluokkaista palvelua jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin.

Olemme tunnistaneet jopa 100 generaattorin vikaantumistapaa. Tutki opastamme ja vältä yleisimmät riskit. Lataa opas (englanniksi)
F17
Tehokkaammat toiminnot

Yksilöidyt ja laitetoimittajasta riippumattomat palvelumme perustuvat laitteen todelliseen kuntoon sekä laitoksen tarpeisiin säästäen aikaa ja rahaa.

F23
Kaikki palvelut samalta kumppanilta

Osaamisemme kattaa palvelut pienemmistä huoltotöistä laajoihin modernisointeihin toteutettuina asiakkaan laitoksilla ja omissa huoltokeskuksissamme.

F1
Mielenrauhaa riskienhallinnalla

Osaava asiantuntijatiimimme, optimoidut huoltovälit ja korkeampi laitoksen käytettävyysaste luovat mielenrauhaa ja mahdollistavat keskittymisen laitoksen ydintoimintoihin.

Asiantuntevaa osaamista turbiinien ja generaattoreiden kunnossapitoon

Uusiutuvan energian kasvava määrä, tuotantolaitosten ikääntyminen ja tuotannon ajotavan muuttuminen syklisemmäksi muuttavat energiantuottajien toimintaympäristöä ja luovat uudenlaisia vaatimuksia. Lisähaasteita tuo kustannustehokkuuden korostuminen sekä energiantuottajien aikaisempaa pienemmät resurssit ja vähenevä oma osaaminen turbiineista ja generaattoreista. Siksi nykypäivän energiantuotannossa luotettavan ja osaavan kumppanin tuki on korvaamatonta.

Yli 30 vuoden kokemus turbiini- ja generaattorihuolloista

Fortum eNextin turbiini- ja generaattoripalvelut tarjoavat höyry- ja kaasuturbiinilaitoksille ammattitaitoista osaamista aina yksittäisistä huoltotehtävistä ja erikoiskorjauksista turbiinilaitoksen kokonaisvastuulliseen kunnossapitoon. Palvelumme yksilöidään aina koneen elinkaaren vaiheen, kunnon ja kriittisyyden mukaan. Fortum eNext on erikoistunut tukemaan lämpövoiman tuottajia turbiini-generaattoreiden huollossa yli 30 vuoden kokemuksella. Laitetoimittajasta riippumattomana palveluntarjoajana pystymme tukemaan asiakkaitamme yksilöllisesti parhain teknisin ja taloudellisin ratkaisuin.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa turbiinilaitoksen uudelleensijoittaminen, generaattorin staattorin ja roottorin uudelleenkäämintä, turbiinin roottorin uudelleensiivitys, turbiinin kuoren eroosio- ja korroosiovaurioiden korjaus sekä turbiinin automaatio-, ohjaus- ja suojausjärjestelmien modernisointi. Useimmat toimeksiantomme sijoittuvat pienten ja suurten ennalta suunniteltujen vuosihuoltojen aikaan, mikä käytännössä tarkoittaa tiukkojen aikataulujen mukaan työskentelyä. Se vaatii joustavuutta, ensiluokkaista projektinjohtamiskykyä sekä laajaa ja erikoistunutta kumppaniverkostoa, jonka avulla pystymme toteuttamaan haastavimmatkin työt.

Haluamme turvata voimalaitoksesi keskeytymättömän toiminnan

Laitevalmistajista riippumattomana ja kokeneena palveluntarjoajana tuemme asiakkaidemme toimintaa laaja-alaisesti. Pitämällä turbiini-generaattorisi kunnossa ja sopeuttamalla tuotantoasi energia-alan muutoksiin autamme saavuttamaan parhaan käytettävyyden voimalaitoksella. Resurssien tehokas käyttö sekä koneiden eliniän optimointi ja riskien minimointi kuuluu erikoisosaamiseemme. Näin pidämme asiakkaamme tyytyväisinä.

Tutustu tarkemmin turbiini- ja generaattoripalveluihimme

Asiakasreferenssi: turbiinirevisiolla hyötysuhde takuuarvoihin - case Jyväskylän Voima

Lisätietoja asiantuntijaltamme:

Kari Suhonen

Kari Suhonen
Sales Manager, Finland & Baltics
Puhelin: 050 453 2703
kari.suhonen@fortum.com