Fortum eNext tarjoaa joustavia ratkaisuja voimalaitoksen kunnossapitoon

Fortum eNext on kumppanisi matkalla kohti kestävämpää energiantuotantoa. Tuemme asiakkaitamme koko voimalaitoksen elinkaaren ajan asiantuntijapalveluilla, jotka parantavat laitosten käytettävyyttä ja tehostavat suorituskykyä – vankan kokemuksen ja ammattitaidon turvin.

Blogi

Jätevoimala voi olla myös hyvä sijoitus – kysyntää käyttö- ja kunnossapitopalveluille on nyt ennätyspaljon Lue lisää

Uskomme energia-alan evoluutioon – emme revoluutioon

Energia-ala on suuren murroksen keskellä. Uusiutuvan energian osuus kasvaa jatkuvasti, ja samalla perinteisten voimalaitosten rooli energiajärjestelmässä muuttuu: tuotantomäärät pienenevät ja ajotavan on sopeuduttava vastaamaan voimakkaastikin vaihtelevaa tuotantotarvetta aikaisemman peruskuormatuotannon sijaan.

Energiayhtiöille käyttö- ja kunnossapito-, asiantuntija- ja projektointipalveluja tarjoava Fortum eNext auttaa energiajärjestelmän muutoksessa perinteisiä voimalaitoksia näiden ajotapojen määrittelyssä sekä tehostamaan toimintaansa ja pienentämään päästöjään. Erilaisten teknisten ratkaisujen avulla voimaloiden laitteistoa ja prosesseja kehitetään niin, että ne voivat toimia tehokkaammin ja tuottavammin ja käyttää uusiutuvia polttoaineita, kuten biomassaa ja jätettä.

Avainlukuja

+2000

asiakasta maailmanlaajuisesti

+30

vuoden kokemus voimalaitospalveluista

86%

asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme

Yksilöllistä palvelua koko voimalaitoksen elinkaaren ajaksi

Pohjautuen pitkään historiaamme ja kokemukseemme omien voimalaitostemme huollossa ja kunnossapidossa, Fortum eNext auttaa parantamaan laitosten tuottavuutta ja vähentämään päästöjä. Palvelumme takaavat voimalaitoksen paremman käytettävyyden, tehokkuuden ja toimintavarmuuden. Laitetoimittajista riippumattomana palveluntarjoajana meillä on kyky yksilöidä ratkaisumme aina juuri sinun ja laitoksesi tarpeisiin sopivaksi.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti, sillä haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tutkimusten mukaan asiakkaamme arvostavat toiminnassamme erityisesti teknistä osaamista sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä. Korkea asiakastyytyväisyys sekä vuosikymmenten kokemus tekee Fortum eNextistä halutun ja luotettavan kumppanin myös sijoittajille.

 

Tutustu tarinaamme, videon kesto noin 90 sekuntia.

Pysy muutoksessa mukana tilaamalla uutiskirjeemme

Haluamme tukea sinua koko voimalaitoksesi elinkaaren ajan