Fortum eNext tarjoaa joustavia ratkaisuja voimalaitoksen kunnossapitoon

Fortum eNext on kumppanisi matkalla kohti kestävämpää energiantuotantoa. Tuemme asiakkaitamme koko voimalaitoksen elinkaaren ajan asiantuntijapalveluilla, jotka parantavat laitosten käytettävyyttä ja tehostavat suorituskykyä – vankan kokemuksen ja ammattitaidon turvin.

Asiakasreferenssi

Höyryturbiiniautomaation modernisointi toi joustavuutta tuotantoon – Case Napapiirin Energia ja Vesi, Suomi
Lehdet ja ristikko

Uskomme energia-alan evoluutioon – emme revoluutioon

Energia-ala on suuren murroksen keskellä. Uusiutuvan energian osuus kasvaa jatkuvasti, ja samalla perinteisten voimalaitosten rooli energiajärjestelmässä muuttuu: tuotantomäärät pienenevät ja ajotavan on sopeuduttava vastaamaan voimakkaastikin vaihtelevaa tuotantotarvetta aikaisemman peruskuormatuotannon sijaan.

Energiayhtiöille käyttö- ja kunnossapito-, asiantuntija- ja projektointipalveluja tarjoava Fortum eNext auttaa energiajärjestelmän muutoksessa perinteisiä voimalaitoksia näiden ajotapojen määrittelyssä sekä tehostamaan toimintaansa. Erilaisten teknisten ratkaisujen avulla voimaloiden laitteistoa ja prosesseja kehitetään niin, että ne voivat toimia tehokkaammin ja tuottavammin ja käyttää uusiutuvia polttoaineita, kuten biomassaa ja jätettä.

Palvelumme voimalaitosten toiminnan tehostamiseksi

eNext brändikuva mies, vesi ja kone

Smart Operations

Ajamme voimalaitostasi toimialan parhaiden käytäntöjen mukaisesti uusinta teknologiaa hyödyntäen. Fortum eNext tarjoaa kokonaisvaltaista käyttö- ja kunnossapitopalvelua voimalaitosomistajille sekä sijoittajille erityisesti kansainvälisissä bio- ja jätevoimalaitosprojekteissa.

Lue lisää englanniksi
Clouds and pipes

Environmental Performance

Autamme energiantuottajia tehostamaan voimalaitosten toimintaa ja toteuttamaan uusia ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja. Ratkaisujemme avulla laitosprosessit saatetaan vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia, tehokkuudesta ja ympäristötavoitteista tinkimättä.

Lue lisää englanniksi
bird and a turbine

Turbine and Generator Services

Laaja tietotaitomme sekä vuosikymmenten kokemus tekevät meistä monipuolisen osaajan ja luotettavan kumppanin kaikissa turbiini-generaattoreiden huoltoon, modernisointiin ja korjauksiin liittyvissä palveluissa.

Lue lisää suomeksi

Avainlukuja

+2000

asiakasta maailmanlaajuisesti

+30

vuoden kokemus voimalaitospalveluista

86%

asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme

Yksilöllistä palvelua koko voimalaitoksen elinkaaren ajaksi

Pohjautuen pitkään historiaamme ja kokemukseemme omien voimalaitostemme huollossa ja kunnossapidossa, Fortum eNext auttaa parantamaan laitosten tuottavuutta ja tarjoaa asiakkaille tukea matkalla kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Palvelumme takaavat voimalaitoksen paremman käytettävyyden, tehokkuuden ja toimintavarmuuden. Laitetoimittajista riippumattomana palveluntarjoajana meillä on kyky yksilöidä ratkaisumme aina juuri sinun ja laitoksesi tarpeisiin sopivaksi.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti, sillä haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tutkimusten mukaan asiakkaamme arvostavat toiminnassamme erityisesti teknistä osaamista sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä. Korkea asiakastyytyväisyys sekä vuosikymmenten kokemus tekee Fortum eNextistä halutun ja luotettavan kumppanin myös sijoittajille.

 

eNext video

Tutustu tarinaamme

Pysy muutoksessa mukana tilaamalla uutiskirjeemme

Haluamme tukea sinua koko voimalaitoksesi elinkaaren ajan