Edistyksellinen simulaatio-ohjelmisto Apros

Voimalaitosten ja kaukolämpöverkkojen dynamiikka on otettu haltuun jo yli 30 maassa Apros® –simulaattorillamme! Fortum eNext toimittaa Aprosiin® perustuvia ratkaisuja laitosten modernisointi- ja uusinvestiontiprojektien suunnittelu-, automaation testaus- ja operaattoreiden koulutustarpeisiin. Tiesitkö, että kaukolämpöverkon mallinnuksessa puhaltavat uudet tuulet?

Apros simulaatio-ohjelmisto

Varmista riittävä lämmöntuotto joka tilanteessa - apuna uusin tuotteemme Apros District

Apros District tukee kaukolämpöverkon suunnittelua. Olemme yhteistyössä asiakkaiden kanssa jatkokehittäneet Apros-ohjelmistoa, jonka avulla voimme ratkaista kaukolämpömallinnuksen haasteita entistä kattavammin.

Apros District voi simuloida kaukolämpöverkon eri käyttötilanteita ja tarkastella mihin mahdollisia pullonkauloja voi syntyä, jotta pystytään varmistamaan riittävä lämmöntuotto jokaisessa tilanteessa kaikille kuluttajille. Apros District ottaa huomioon verkon viiveet ja lämmön varastoinnin realistisesti kaikissa tilanteissa. Se soveltuu erinomaisesti ajotapojen ja säätöjen optimointiin, pullonkaulojen analysointiin ja huoltotilanteiden suunnitteluun. 

Lisätietoja englanniksi

PPS13

Fortum Apros Thermal englanninkieliset sivut

PPS13

Apros-tuotteen verkkosivut

Ota yhteyttä

Sami Tuuri
Product Manager
Puhelin: 040 354 5604
sami.tuuri@fortum.com