Energianhallinta- ja tietojärjestelmäpalvelut

Tavoitteletko parempaa käyttötaloutta voimalaitoksellesi, tuotannon optimointia ja alempia kunnossapitokustannuksia? Fortum eNext Tietojärjestelmäpalveluidemme avulla pääset näihin tavoitteisiisi.

IT systems

Tutustu Fortumin tietojärjestelmiin

Tehokkaasti toimivan voimalaitosorganisaation yhtenä merkittävänä taustavoimana ovat tietojärjestelmät ja niiden tarjoama oikea tieto oikeaan aikaan. Taitavasti sovellettuina tietojärjestelmät auttavat kehittämään käyttö- ja kunnossapitotoimintaasi uudelle tasolle. Niiden tuella voit rakentaa optimaalisen kokoisen organisaation ja säästää monin tavoin kustannuksissa.

Energiateollisuuden tietojärjestelmäsovellusten valikoimamme sisältää laajasti erilaisia ratkaisuja esimerkiksi voimalaitosten käytön optimointiin ja prosessien analysointiin, kunnossapidon tukeen sekä dokumenttien hallintaan. Asiakasreferenssimme kattavat ohjelmistoratkaisuja lukuisille energia-alan toimijoille.

Tärkeimmät hyödyt sinulle:

Ratkaisujemme taustalla on vuosien vankka kokemuksemme energialiiketoiminnasta sekä voimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Olemme kehittäneet IT järjestelmiämme ensin omaan käyttöömme ja tuotteistaneet näistä toimivimmat ratkaisut. Osassa palveluistamme käytämme valittujen markkinajohtajakumppaneidemme tietojärjestelmäratkaisuja ja pystymme näin hyödyntämään ratkaisussamme myös heidän pitkäaikaista osaamistaan. Johtavat järjestelmätuotteemme tarjoavatkin sinulle juuri energiayhtiöiden toimintaympäristöön istuvia ratkaisuja.

Toimituspalvelumme

Avaimet käteen -toimitus

Halutessasi saat tietojärjestelmämme meiltä myös kokonaistoimituksena. Lukuisten tietojärjestelmäprojektiemme tuoma käytännön kokemuksemme auttaa meitä järjestämään järjestelmämme sinulle tehokkaasti ja luotettavasti käyttökuntoon. Toimituksemme sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut ja haluttaessasi myös laitteet.

Ylläpitopalvelut

Palveluumme kuuluu myös järjestelmämme takuuajan jälkeinen ylläpitosopimus. Asiakkaanamme saat kauttamme tarvitsemasi ylläpitopalvelut koko järjestelmän elinkaaren ajalle.

Koulutus

Uuden tietojärjestelmän käyttöönotossa olennaisinta on, että käyttäjät oppivat uuden järjestelmän nopeasti. Siksi tarjoammekin osana toimitustamme myös koulutuksen sen mukaan, kuinka laajasta tuotteesta on kysymys. Näin varmistat yrityksellesi jouhevan siirtymisen uuteen tietojärjestelmään.

Ota yhteyttä:

Jukka Saarinen
Head of Digital Solutions
Puhelin: 040 181 7976
jukka.saarinen@fortum.com