Palvelut laitoksen suorituskykyyn

Fortum eNext tarjoaa parannuksia voimalaitoksen suorituskykyyn eli käytettävyyteen ja energiatehokkuuteen.

EF6
Parempi käytettävyys

lisää tuotantoa

F17
Energiatehokkuus

Vähentää polttoaineen kulutusta

F19
Energiatehokkuus

Säästää ympäristöä

Suorituskyky-uusi

Fortum eNextin tuotteet ja palvelut tähtäävät kasvattamaan voimalaitoksen suorituskykyä.

Voimalaitoksen huippukäytettävyys varmistaa suunnitellun energiantuotannon ja minimoi odottamattomat hävikit. Energiantuotantokustannuksia voit vähentää merkittävästi parantamalla laitoksen energiatehokkuutta.

Tärkeimmät hyödyt sinulle:

  • Voimalaitoksen käytettävyydellä on suora vaikutus tuotantoon. Suunnittelemattomat tuotantohävikit laskevat ja laitoksen tuottavuus lisääntyy.
  • Parempi energiatehokkuus vähentää polttoaineen kulutusta, mikä puolestaan vähentää päästöjä; saavutamme näin taloudellista hyötyä ja säästämme samalla ympäristöä.

Voit kehittää voimalaitoksen suorituskykyä muun muassa rakenteellisilla muutoksilla, kunnonhallinnalla, systemaattisella ja ennaltaehkäisevällä kunnossapidolla sekä kouluttamalla henkilökuntaa toimintaprosesseissa, laitoksen optimaalisessa ajossa ja käyttötalouden seurannassa. Valikoimastamme löytyy palveluita ja asiantuntemusta kaikille näille osa-alueille.

Todellisia muutoksia Fortum eNextin avulla

Suorituskyky kaavio

Fortum Ekotuunaus® selvittää käyttötaloutesi heikot lenkit

Fortum eNext energiatehokkuuspalvelu ja –asiantuntemus tuovat sekä taloudellista hyötyä että säästävät ympäristöä vähentämällä päästöjä.

Olemme kehittäneet useita helposti hallittavia energiatehokkuuspalveluja. Fortumin Ekotuunaus® etsii voimalaitoksen käyttötalouden heikot lenkit kaivamalla esiin tuotannon, käytön ja kunnossapidon pullonkaulat. Projektin tyypillinen vuotuinen polttoainesäästö on 1-4 %, mikä tarkoittaa vuositasolla jopa puolen miljoonan euron säästöä.

 

Energiatehokkuuspalvelut englanniksi

Ota yhteyttä:

Ilkka Salmensaari
Product Manager
Puhelin: 050 453 4876
[email protected]