Asiantuntijapalvelut voimalaitoksille - Fortum Power Solutions lyhyesti

Fortum Power Solutions tarjoaa energiasektorille asiantuntijapalveluita ja tuotteita kehittämään asiakkaan liiketoimintaa.
Tarjoamme palveluita globaaleille markkinoille. Suomi on kotimarkkinamme.

Yhdistämällä teknologian, kokemuksen ja ihmiset tarjoamme huipputuotteita ja –palveluita maailmanlaajuisesti.

Lämpövoima ja prosessiteollisuus

Lue lisää

Power Solutions asiakashyödyt

Pystymme tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen katsomalla energialiiketoimintaa omistajan lähtökohdista. Asiakas hyötyy myös teknis-taloudellisista ratkaisuista, koska olemme laitetoimittajista riippumattomia.

Osaamisemme ja henkilöstömme

  • Ydinosaamisemme lämpö-, vesi- ja ydinvoimassa

  • Pohjautuu Fortumin osaamiseen energiayhtiönä

  • Meitä on n. 300 henkilöä, myyntihenkilöitä useassa eri maassa

Palvelukonseptit energiasektorille

Energiajärjestelmät

Tarjoamme ympäristöä säästäviä, innovatiivisia ratkaisuja kaupungeille ja teollisuudelle. EcoSystems - Energiajärjestelmäpalvelumme optimaalinen ja suorituskykyinen tuotantoportfolio mahdollistaa kannattavan ja ympäristöystävällisen liiketoiminnan. Lue lisää Älykkäät energiaratkaisut -sivuilta.

Power Solutionsin päätuotteet

Selkeät käytön ja kunnossapidon asiantuntijapalvelupakettimme kattavat laajasti erilaisia tarpeisiisi räätälöitäviä ratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa energiatehokkuus, turbiini- ja generaattorihuollot, energian hallinta ja tietojärjestelmät, käytettävyyden, suorituskyvyn ja energiatehokkuuden parantaminen.

Käyttö ja kunnossapitopalvelut (O&M)

Olemme kehittäneet voimalaitoksille kattavan palvelupaletin sekä tietojärjestelmiä, toimintaprosesseja että ajantasaisia johtamisjärjestelmiä.

 

Käyttö- ja kunnossapitopalvelut O&M

IT ratkaisut

 Työkaluja parhaaseen voimalaitostoimintaan sisältäen EMS, MS, IMS, MMS, dynaamisen simulaattorin ja luotettavuustyökalun.

IT ratkaisuta
   

Turbiini- ja generaattoriratkaisut (TGS)

Turbiini- ja generaattoripalveluiden sekä kunnonvalvonnan ja teknisten tukipalveluiden osaaminen perustuu vuosikymmenten kokemukseen Fortumissa.
Turbiini- ja generaattoriratkaisut
 

Lämpötekniset ratkaisut, käytettävyys, kunnossapidon Performance services& eliniän hallinta (Performance)

Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä palamisen hallintatuotteita eri palamis- ja polttotekniikoille ja kattiloille. Helposti hallittavia energiatehokkuuspalveluita. Ekotuunaus löytää käyttötaloutesi heikot lenkit. Tarjoamme prosessin ja työkalut voimalaitoksen käytettävyyden ja kunnossapidon hallintaan ja eri toimintojen optimointiin.