Rakennamme kaukolämpöä

Ylläpidämme, peruskorjaamme ja rakennamme kaukolämpöverkkoa jatkuvasti. Katso sivun alareunasta tarkemmat tiedot työmaista.


Korjaamme ja rakennamme suunnitelmallisesti

Kunnostamme kaukolämpöverkkoa, jotta asiakkaillamme olisi lämpöä ja lämmintä vettä aina käytettävissä. Kunnostustyössä uusimme vanhoja putkia ja korjaamme kaukolämmön putkivuotoja. Uuden verkoston rakentamista tehdään yhdessä kaupunkien hankkeiden ja eri toimijoiden kanssa.

Joudumme toisinaan keskeyttämään kaukolämmön jakelun, kun korjaamme verkkoa tai liitämme uusia asiakkaita. Keskeytykset ovat tavallisesti lyhytaikaisia. Työmaiden sijainnit ja vikapalvelun löydät sivulta jakelukeskeytykset. Lisätietoa työmaista on sivun alareunassa.

Tiesitkö?

Kaukolämpöverkostoa meillä on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella yhteensä 837 km, Joensuussa 216 km sekä Järvenpäässä ja Tuusulassa 203 km. Se yltäisi Suomen päästä päähän.

Ahertajantie, Espoo

Kaukolämpöverkon perusparannus Ahertajantie, Espoo

Teemme muutostöitä kaukolämpöverkkoon Ahertajantiellä parantaaksemme lämmönjakelua Tapiolan alueella. Mahdollisista lämmön ja lämpimän käyttöveden keskeytyksistä ilmoitamme erikseen.

Kaukolämpötyön ajankohta on kesä – lokakuu 2018.

Teemme viimeistelytyöt loppusyksystä. Pahoittelemme kaukolämpötyöstä aiheutuvaa haittaa.

Fortumin yhteistyökumppaneina kohteessa toimivat Maintpartner Oy ja Maalinja Oy.

Kohteen yhteyshenkilöt: [email protected] ja [email protected]

Ahertajantie työmaa