SulaPlus pitää maan sulana ja kustannukset hallinnassa​

SulaPlus sopii kaukolämpöasiakkaille, jotka haluavat pitää sulana esimerkiksi katua, ajoluiskaa tai urheilukenttää.​ Sulanapito lisää lämmitettävän alueen turvallisuutta ja vähentää kunnossapitotarvetta ja -kustannuksia, kun esimerkiksi aurauksen ja hiekoituksen tarve vähenee tai poistuu.

SulaPlus pitää maan sulana

Näin se toimii

  • Alueen sulanapito voidaan toteuttaa kytkemällä lämmitettävä alue joko kaukolämmön paluu- tai tuloverkkoon. Lämmitettävän alueen sijainti ja muut ominaisuudet saattavat asettaa rajoituksia sille, kumpaa kytkentää voidaan käyttää. Rakennuskustannukset ja hinnoittelu ovat erilaiset riippuen kumpaan kytkentään päädytään.

  • Sulanapito käyttäen kaukolämmön paluulämpöä parantaa kaukolämpöveden jäähtymää, joten annamme paluukytkentää hyödyntäville asiakkaillemme ympärivuotisen alennuksen tehomaksusta. Kun sulanapitoon käytetään normaalia kaukolämpökytkentää, rajoittuu käyttö kovimpien pakkasten ulkopuolelle ja lakkaa kesäisin. Tällöin annamme touko-syyskuulta alennuksen tehomaksusta.

SulaPlus hinnoittelu​

SulaPlus on Fortum Aktiivilämpö -tuotteen lisäominaisuus. Asiakas maksaa käyttämästään energiasta Aktiivilämmön mukaisen energiamaksun. Asiakas maksaa käyttämästään tehosta tehomaksua, josta annamme alennusta seuraavasti: 

  • Kun sulapidon kytkentä tehdään kaukolämmön paluupuolelle, on tehomaksualennus ympäri vuoden -50 %.
  • Kun kytkentä tehdään kaukolämmön menopuolelle,​ annamme tehomaksusta alennusta touko-syyskuussa -50 %.

Kerromme sinulle mielellämme lisää!

Kari Hiltunen
Myyntipäällikkö
Joensuu
Puhelin: 040 809 4869
[email protected]