Fortum OptimiPlus

Fortum OptimiPlus -palvelulla saat arvokasta tietoa kiinteistösi lämmönjakolaitteiden kunnosta sekä toimenpide-ehdotuksia lämmönkäytön tehostamiseksi. Fortum OptimiPlus tarjoaa tiedon myös kiinteistösi eri tilojen lämpötiloista ja ilmankosteudesta. Palvelu soveltuu Fortumin kaukolämmityksessä oleville taloyhtiöille ja yrityksille.

HC1
Saat tiedon laitteiden kunnosta ja toimivuudesta

F20
Tutkimme lämmönkäytön ja sisäolosuhteet kiinteistössäsi

SE3
Saat ajantasaista tietoa sisälämpötilasta ja ilmankosteudesta eri tiloissa

Fortum OptimiPlus tarjoaa kaiken tämän


Tutkimme

Seuraamme langattomilla mittareilla asuntojen ja yleisten tilojen lämpötilaa ja ilmankosteutta kahden kuukauden ajan lämmityskaudella (marraskuusta maaliskuuhun). Asiantuntijamme analysoi seurantajakson ajalta eri huoneistoista mitatun lämpötila- ja kosteusdatan.

Tarkastamme

Lämmönjakolaitteiden tarkastus ja säätö tehdään, kun sisäolosuhteita on seurattu yksi kuukausi. Asiantuntija tarkastaa asetukset ja säädöt sekä tekee tarvittavat muutokset esimerkiksi lämmityskäyrään olosuhdemittausten datan perusteella.

Raportoimme

Heti lämpötila- ja kosteusmittauksen alkaessa asukkaat saavat käyttöönsä asukaskäyttöliittymän ja taloyhtiö oman raportointijärjestelmän sisäolosuhteiden reaaliaikaiseen seurantaan. Seurantajakson jälkeen olosuhdemittauksesta ja lämmönjakolaitteiden tarkastuksesta koostetaan kokonaisraportti, joka on puolueeton kuvaus taloyhtiön olosuhteista ja niiden hajonnasta, lämmönjakolaitteiston kunnosta sekä mahdollisesta kunnostustarpeesta.

Suosittelemme

Raportti sisältää toimenpide-ehdotukset, jotka ottavat kantaa olosuhteiden parantamiseen ja yhtenäistämiseen, laitteiston kuntoon sekä energiansäästöpotentiaaliin. Lämmönkäytön säännöllinen seuranta ja laitteiston tarkastus varmistavat, että energiakustannukset pysyvät hallinnassa myös jatkossa.

Fortum OptimiPlus antaa ajantasaista tietoa sisäolosuhteista

Palvelussa eri tilojen kuten asuntojen sisälämpötilaa ja ilmankosteutta mitataan langattomilla mittarilla. Heti mittauksen alkaessa asukkaat tai kiinteistön käyttäjät saavat käyttöönsä käyttöliittymän ja taloyhtiö tai yritys oman raportointijärjestelmän olosuhteiden reaaliaikaiseen seurantaan.

OptimiPlus -palvelu alkaen 810 €. Hinta 40 asunnon taloyhtiölle on 1470 € (sis. alv 24 %).

Kerromme mielellämme lisää ja teemme sinulle tarjouksen!

Susanna Huuskonen
Myyntipäällikkö
Järvenpää ja Tuusula
Puhelin: 040 801 0842
[email protected]

Laura Heinänen
Myyntipäällikkö
Energiaratkaisut isännöitsijöille ja taloyhtiölle
Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi
Puhelin: 040 547 0868
[email protected]

Kari Hiltunen
Myyntipäällikkö
Joensuu
Puhelin: 040 809 4869
[email protected]