Fortum Optimi -lämpötarkastus

Onko sinulla tietoa kiinteistösi lämmönjakolaitteiden kunnosta ja toimivuudesta? Fortum Optimi -palvelulla varmistat ajantasaisen tiedon sekä optimaalisen lämmönkäytön kiinteistössäsi.

Fortum Optimi maksaa itsensä takaisin

Fortum Optimi -lämpötarkastuksessa asiantuntijamme käy huolellisesti läpi kiinteistösi kulutustiedot ja lämmönjakolaitteet lämmönkäytön tehostamiseksi kiinteistössäsi. Palvelu sopii taloyhtiöille ja yrityksille. Palvelun hinta on alkaen 590 euroa (sis. alv 24 %).

Fortum Optimi -palvelu tarjoaa kaiken tämän

Tutkimme toteutuneen energiankäytön. Asiantuntijamme analysoi aluksi kiinteistösi lämmönkäytön kolmen viime vuoden ajalta. Toteutunutta kulutusta verrataan muihin vastaaviin kiinteistöihin, ja tämä vertailu antaa arvokasta tietoa kiinteistösi energiankäytöstä.

Tarkastamme laitteiston kunnon ja toimivuuden. Asiantuntijamme tarkastaa kiinteistön teknisen tilan lämmönjakolaitteiston ja laitteiston hälytysjärjestelmät paikan päällä. Samalla tarkastamme laitteiston asetusten säädöt ja teemme tarvittaessa muutokset. Selvitämme myös mahdolliset laitteistoviat. Kerromme sinulle paikan päällä lämmönjakolaitteistosta sekä sen toiminnasta.

Raportoimme luotettavasti. Varmistamme osaltamme aikaisemmin tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksen. Koostamme tarkastuksesta raportin, joka on puolueeton kuvaus lämmönjakolaitteiston kunnosta ja mahdollisesta kunnostustarpeesta. Tarkastuksen avulla vältetään pelkkään ikään perustuva uusintainvestointi, jos lämmönjakolaitteet muutoin ovat kunnossa.

Suosittelemme säästämään. Toimenpide-ehdotus ottaa kantaa sekä laitteiston kuntoon että energiansäästöön. Lämmönkäytön säännöllinen seuranta ja laitteiston tarkastus varmistavat, että energiakustannukset pysyvät hallinnassa myös jatkossa. Toimenpide-ehdotus on suoraan hyödynnettävissä kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmassa (PTS).

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Antti Hölsä
Tekninen palvelupäällikkö
Keilalahdentie 2-4
PL 100, 00048 FORTUM
Puhelin: 040 743 9769
[email protected]

Kari Hiltunen
Myyntipäällikkö
Joensuu
PL 369, 80101 JOENSUU
Puhelin: 040 809 4869
[email protected]