Fortum Optimi -lämpötarkastus

Fortum Optimi -palvelulla saat ajantasaisen tiedon lämmönjakolaitteiden kunnosta sekä toimenpide-edotukset säästämiseen.
Uutta! Fortum OptimiPlus antaa lisäksi tiedon kiinteistösi eri tilojen lämpötiloista ja ilmankosteudesta. Lämmönkäytön säännöllinen seuranta ja laitetarkastus varmistavat, että kiinteistösi energiakustannukset pysyvät hallinnassa.

HC1
Saat tiedon laitteiden kunnosta ja toimivuudesta

HC5
Tietoa energiatehokkuudesta ja säästömahdollisuudesta

SE6
Fortum OptimiPlus mittaa myös sisälämpötilan ja ilmakosteuden

Fortum Optimi -lämpötarkastus antaa arvokasta tietoa

Fortum Optimi -palvelu sopii taloyhtiöille tai yrityksille, jotka pohtivat:

- Voisimmeko tehostaa lämmönkäyttöä ja saada säästöjä?

- Millaisessa kunnossa lämmönjakolaitteet ovat? Pitäisikö laitteet jo uusia?

Fortum OptimiPlus kertoo lisäksi:

- Mikä eri tilojen lämpötila ja ilmankosteus ovat ja millaisia säästöjä voitaisiin saavuttaa?

Fortum Optimi maksaa itsensä takaisin

Fortum Optimi -lämpötarkastuksessa asiantuntijamme käy huolellisesti läpi kiinteistösi kulutustiedot ja lämmönjakolaitteet lämmönkäytön tehostamiseksi kiinteistössäsi. Palvelu sopii taloyhtiöille ja yrityksille.

Fortum Optimin hinta alk. 590 € (sis. alv 24 %).

Pyydä meiltä tarjous Fortum OptimiPlussasta. Yhteyshenkilösi löydät alta.

Fortum Optimi -palvelu tarjoaa kaiken tämän

Tutkimme

Asiantuntijamme analysoi kiinteistön lämmönkulutuksen viimeisen kolmen vuoden ajalta. Hän vertaa kulutusta myös muiden vastaavien kiinteistöjen energiankulutukseen, jolloin saadaan hyvä kuva energiatehokkuudesta ja mahdollisesta lämmön säästöpotentiaalista.

Tarkastamme

Tekninen asiantuntijamme tarkastaa lämmönjakolaitteet ja niiden hälytysjärjestelmän. Hän tarkastaa asetukset ja säädöt sekä tekee tarvittavat muutokset. Samalla selvitetään mahdolliset laiteviat. Asiakas saa olla halutessaan tarkastuksessa mukana, jolloin asiantuntija kertoo havainnoistaan saman tien.

Raportoimme

Lämmönjakolaitteiden tarkastuksesta koostetaan raportti, joka on puolueeton kuvaus kiinteistön lämmönjakolaitteiston kunnosta ja mahdollisesta kunnostustarpeesta. Tarkastuksen avulla voidaan välttää pelkkään ikään perustuva laiteuusinta sekä havaita mahdollisia alkavia vikoja.

Suosittelemme

Raportti sisältää toimenpide-ehdotukset, jotka ottavat kantaa laitteiston kuntoon sekä energiansäästöpotentiaaliin. Lämmönkäytön säännöllinen seuranta ja laitteiston tarkastus varmistavat, että energiakustannukset pysyvät hallinnassa. Toimenpide-ehdotukset ovat suoraan hyödynnettävissä kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapito-suunnitelmassa (PTS).

Fortum OptimiPlus antaa tiedon myös sisäolosuhteista

Uutta! Voit halutessasi laajentaa Fortum Optimi -palvelua kiinteistön eri tilojen lämpötilatiedon ja ilmankosteuden kertaluonteisella mittaamisella. Seuraamme langattomilla mittareilla eri tilojen lämpötilaa ja ilmankosteutta kahden kuukauden ajan. Saat sisäolosuhteiden mittauksesta ja lämmönjakolaitteiden tarkastuksesta raportin, joka on puolueeton kuvaus taloyhtiön olosuhteista ja niiden hajonnasta, lämmönjakolaitteiden kunnosta sekä mahdollisesta kunnostustarpeesta.

Lue lisää

Kerromme mielellämme lisää!

 

Susanna Huuskonen
Asiakkuuspäällikkö
Järvenpää, Tuusula
PL 100, 00048 FORTUM
Puhelin: 040 801 0842
[email protected]

Laura Heinänen
Myyntipäällikkö, isännöitsijät ja taloyhtiöt
Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi
PL 100, 00048 FORTUM
Puhelin: 040 547 0868
[email protected]

Kari Hiltunen
Myyntipäällikkö
Joensuu
PL 369, 80101 JOENSUU
Puhelin: 040 809 4869
[email protected]