Fortum Liisi

Uusi palvelumme hankkii puolestasi kaukolämmön lämmönjakolaitteet kiinteistöösi ja pitää lämmöstäsi aina hyvää huolta: saat lämmönjakolaitteet ja jatkuvan huoltopalvelun nyt kuukausimaksulla.
Sinä voit nauttia lämmöstä ilman huolia! ​

Mietitäänkö teillä lämmönjakolaitteiden uusintaa?

Fortum Liisi sopii uusille tai olemassa oleville taloyhtiöille ja yrityksille Fortumin kaukolämpöalueilla. Katso tätä lyhyt video Liisi-palvelusta.

Fortum Liisi –palvelun kuukausihinta alkaen 112 €

Tavallisessa 30 asunnon taloyhtiössä palvelun kuukausihinta on 118 € eli asuntokohtainen kuukausihinta on vain 3,90 € (sis. alv 24 %). Pyydä tarjous omalle kiinteistöllesi!

Liisi-palveluun kuuluu täysi huoltopalvelu, joten voit saada säästöä huoltoyhtiön käyntien vähentyessä.

Varmaa ja huoletonta kaukolämpöä ilman investointia

As Oy Espoon Nuottatie 2:ssa lämmönjakolaitteet uusittiin syyskuun alussa Fortumin uudella Liisi-palvelulla. Näin kaukolämmityksen valinta ja uusiminen käytännössä tapahtuivat. Lue lisää asennuksesta

Fortum Liisi tarjoaa kaiken tämän

  • Hankimme laitteet, eikä taloyhtiösi tai kiinteistösi tarvitse investoida niihin. Kartoitamme huolellisesti lämmönkäyttötarpeet ja mitoitamme uudet lämmönjakolaitteet vastaamaan tämän päivän tarvetta. Laskutamme palvelusta kaukolämpölaskullasi. 

  • Asennamme lämmönjakolaitteet sovittuna ajankohtana ja viemme vanhan laitteiston tarvittaessa pois. Tarkastamme lopuksi laitteiston moitteettoman toiminnan. 

  • Huollamme ja tarkastamme laitteiston kuntoon joka toinen vuosi lämmityskaudella. Saat tiedon tarkastuksen sisällöstä ja tehdyistä toimenpiteistä. 

  • Autamme ja pidämme lämmityksestäsi aina huolta. Jos jotain tapahtuu, huoltomiehemme tulee selvittämään asian paikan päälle. Korjaamme ja uusimme lämmityslaitteiston osat. Valvomme lämmönjakolaitteita etänä ja saatamme korjata ongelman ennen kuin sinä huomaatkaan. 

HC11

Tilaa ilmainen arviointikäynti!

Asiantuntijamme arvioi paikan päällä lämmönjakolaitteiden kunnon

CS15

Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake

Kysymyksiä ja vastauksia Fortum Liisi -palvelusta

Kenelle Fortum Liisi -palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu rivitalo- tai kerrostaloyhtiöille ja yrityksille, jotka ovat uusimassa lämmönjakolaitteitaan Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Järvenpään ja Tuusulan kaukolämpöalueilla. Tulemme laajentamaan palvelun lähiaikoina myös Joensuuhun sekä uusille kaukolämpöön liittyville asiakkaillemme pientaloja lukuun ottamatta.

Tarjotaanko palvelua pientaloasiakkaille?

Palvelumme on suunnattu vain suuremmille taloyhtiöille ja yrityksille, sillä pientaloasiakkaille löytyy jo hyviä ratkaisuja kumppaneiltamme ja hyväksymiltämme urakoitsijoilta. Suosittelemme mielellämme heidän palvelujaan.

Voinko hankkia kaukolämpöliittymän kuukausimaksulla?

Tarjoamme lähiaikoina Fortum Liisi -palvelun yhteydessä mahdollisuuden maksaa liittymä kuukausierissä. Kyse on osamaksusta, jossa kaukolämpöliittymä siirtyy asiakkaan omistukseen.

Sisältyvätkö kaikki kulut kuukausimaksuun?

Palvelu perustuu täysin kuukausimaksuun, eikä siihen liity erillisiä maksueriä. Hintaan kuuluvat lämmönjakolaitteiden uusinta, vanhojen laitteiden kierrätys, lämmönjakolaitteiden huolto ja korjaukset sekä etävalvonta sopimusaikana. Lämmönjakolaitteiden osat eli venttiilit, pumput, lämmönsiirtimet, paisunta-astiat, varoventtiilit ja automatiikka huolletaan, korjataan ja uusitaan tarvittaessa. Palveluun ei sisälly ilmanvaihtokoneet, hanat eikä lämmönjakojärjestelmän huoneistokohtaiset komponentit kuten patterit, patteritermostaatit ja -venttiilit sekä mahdolliset linjasäätöventtiilit. Halutessasi voimme tarjota muita töitä tehtäväksi lämmönjakolaitteiden uusinnan yhteydessä kertamaksulla.

Voiko jokin laiterikkoontuminen jäädä asiakkaan vastuulle?

Lämmönjakolaitteiden osat eli venttiilit, pumput, lämmönsiirtimet, paisunta-astiat, varoventtiilit ja automatiikka huolletaan, korjataan ja uusitaan tarvittaessa. Vain jos laitteisiin tulee sellainen vika tai rikko, joka johtuu asiakkaan selvästä huolimattomuudesta, laiminlyönnistä tai ilkivallasta, on asiakas vastuussa kustannuksista. Asiakkaalla velvollisuus vakuuttaa laite esimerkiksi vesivahinkoja ja muita vahinkoja varten. Jos laite tuhoutuu tällaisessa vahingossa, asiakas vastaa vakuutuksen omavastuuosuudesta.

Miten pitkään sopimus on voimassa?

Sopimus on toistaiseksi voimassa laitteiston laskennallisen eliniän eli 20 vuotta. Sopimuksen voi irtisanoa ensimmäisen kerran 60 kuukauden kuluttua laitteen asentamisesta ja sen jälkeen 6 kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen päättyessä lämmönjakolaitteet on mahdollista lunastaa niiden jäännösarvolla. Sopimus päättyy automaattisesti lämmönjakolaitteiden laskennallisen eliniän päättyessä.

Miten palvelun hinta muuttuu sopimuskaudella?

Palvelun hinta sidotaan elinkustannusindeksiin, jonka kehitys on maltillista. Indeksiä käytetään huomioimaan inflaation vaikutusta. Palvelun hinta tarkistetaan kerran vuodessa 1.1. Mikäli jokin viranomaismaksu kuten arvonlisävero muuttuu, on Fortumilla oikeus huomioida muutos täysmääräisesti kuukausimaksussa.
 

Kerromme mielellämme lisää!

Susanna Huuskonen
Myyntipäällikkö
Järvenpää ja Tuusula
Puhelin: 040 801 0842
[email protected]

Laura Heinänen
Myyntipäällikkö
Energiaratkaisut isännöitsijöille ja taloyhtiölle
Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi
Puhelin: 040 547 0868
[email protected]

Kari Hiltunen
Myyntipäällikkö
Joensuu
Puhelin: 040 809 4869
[email protected]