Rakennamme kaukolämpöä

Ylläpidämme, peruskorjaamme ja rakennamme kaukolämpöverkkoa jatkuvasti. Kunnostamme ja rakennamme kaukolämpöä tällä hetkellä näillä alueilla.

Espoo: Kotitontuntie ja Merituulentie, Pellaksenmäki -Auroranportti
Joensuu: Karhumäki, Utra


Korjaamme ja rakennamme suunnitelmallisesti

Kunnostamme kaukolämpöverkkoa, jotta asiakkaillamme olisi lämpöä ja lämmintä vettä aina käytettävissä. Kunnostustyössä uusimme vanhoja putkia ja korjaamme kaukolämmön putkivuotoja. Uuden verkoston rakentamista tehdään yhdessä kaupunkien hankkeiden ja eri toimijoiden kanssa.

Joudumme toisinaan keskeyttämään kaukolämmön jakelun kun korjaamme verkkoa tai liitämme uusia asiakkaita. Keskeytykset ovat tavallisesti lyhytaikaisia. Työn alla olevat kaukolämpökeskeytykset ja vikapalvelun löydät täältä jakelukeskeytykset.

 

Kaukolämpölinjan rakentaminen Pellaksenmäki – Auroranportti, Espoo

 

Fortumin yhteistyökumppani Maintpartner Oy aloittaa joulukuussa 2017 rakentamaan kaukolämpölinjaa välillä Pellaksenmäki – Auroranportti. Kaivuutyö alkaa Pellaksenmäen pohjoispäästä ja päätyy Leppäkujalle helmikuussa 2018. Työ valmistuu maaliskuussa 2018. Tarkemmat reitit näkyvät tämän sivun liitetiedoista.

Lisätietoja antaa:  

Jaakko Paajanen

Rakennuttajainsinööri, Maintpartner Oy

puh. 040 648 3858

 

 

 

Tiesitkö?

Kaukolämpöverkostoa meillä on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella yhteensä 837 km, Joensuussa 216 km sekä Järvenpäässä ja Tuusulassa 203 km. Se yltäisi Suomen päästä päähän.

Kaukolämpölinjan rakentaminen, vihreä linja Leppäkuja-Ollaksentie (183.92 KB)
Lataa
Kaukolämpölinjan rakentaminen, vihreä linja Ollaksentie (143.06 KB)
Lataa