Fortum OptimiPlus

Fortum OptimiPlus -palvelulla saat arvokasta tietoa kiinteistösi lämmönjakolaitteiden kunnosta sekä toimenpide-ehdotuksia lämmönkäytön tehostamiseksi. Fortum OptimiPlus tarjoaa tiedon myös kiinteistösi eri tilojen lämpötiloista ja ilmankosteudesta. Palvelu soveltuu Fortumin kaukolämmityksessä oleville taloyhtiöille ja yrityksille.

District heating
Saat tiedon laitteiden kunnosta ja toimivuudesta
Mass market tested
Tutkimme lämmönkäytön ja sisäolosuhteet kiinteistössäsi
Monitoring energy use
Saat ajantasaista tietoa sisälämpötilasta ja ilmankosteudesta eri tiloissa

Fortum OptimiPlus tarjoaa kaiken tämän


Tutkimme

Seuraamme langattomilla mittareilla asuntojen ja yleisten tilojen lämpötilaa ja ilmankosteutta kahden kuukauden ajan lämmityskaudella (marraskuusta maaliskuuhun). Asiantuntijamme analysoi seurantajakson ajalta eri huoneistoista mitatun lämpötila- ja kosteusdatan.

Tarkastamme

Lämmönjakolaitteiden tarkastus ja säätö tehdään, kun sisäolosuhteita on seurattu yksi kuukausi. Asiantuntija tarkastaa asetukset ja säädöt sekä tekee tarvittavat muutokset esimerkiksi lämmityskäyrään olosuhdemittausten datan perusteella.

Raportoimme

Heti lämpötila- ja kosteusmittauksen alkaessa asukkaat saavat käyttöönsä asukaskäyttöliittymän ja taloyhtiö oman raportointijärjestelmän sisäolosuhteiden reaaliaikaiseen seurantaan. Seurantajakson jälkeen olosuhdemittauksesta ja lämmönjakolaitteiden tarkastuksesta koostetaan kokonaisraportti, joka on puolueeton kuvaus taloyhtiön olosuhteista ja niiden hajonnasta, lämmönjakolaitteiston kunnosta sekä mahdollisesta kunnostustarpeesta.

Suosittelemme

Raportti sisältää toimenpide-ehdotukset, jotka ottavat kantaa olosuhteiden parantamiseen ja yhtenäistämiseen, laitteiston kuntoon sekä energiansäästöpotentiaaliin. Lämmönkäytön säännöllinen seuranta ja laitteiston tarkastus varmistavat, että energiakustannukset pysyvät hallinnassa myös jatkossa.

Reaaliaikaista tietoa sisäolosuhteista

Fortum OptimiPlus antaa ajantasaista tietoa sisäolosuhteista

Palvelussa eri tilojen kuten asuntojen sisälämpötilaa ja ilmankosteutta mitataan langattomilla mittarilla. Heti mittauksen alkaessa asukkaat tai kiinteistön käyttäjät saavat käyttöönsä käyttöliittymän ja taloyhtiö tai yritys oman raportointijärjestelmän olosuhteiden reaaliaikaiseen seurantaan.

OptimiPlus -palvelu alkaen 810 €. Hinta 40 asunnon taloyhtiölle on 1470 € (sis. alv 24 %).

Kerromme mielellämme lisää ja teemme sinulle tarjouksen!

Antti Hölsä

Antti Hölsä

Tekninen palvelupäällikkö
Puhelin: 040 743 9769
antti [piste] holsa [ät] fortum [piste] com