Lämmönjakolaitteiden kuntokartoitus

HC1

Tutkimme huolellisesti

Tutkimme lämmönkäytön ja tarkastamme lämmönjakolaitteet.

HC11

Raportoimme luotettavasti

Saat kattavan raportin lämmönjakolaitteiston kunnosta ja mahdollisesta kunnostustarpeesta.

F18

Suosittelemme säästämään

Toimenpide-ehdotus on suoraan hyödynnettävissä kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmassa (PTS). Säästöä asiakkailla on tullut reilu 5 %.

Fortum Optimi -palvelulla varmistat, että kaukolämpölaittet toimivat optimaalisesti. Hyväkuntoiset kaukolämpölaitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä sopivan lämmintä vettä joka päivä.

Mietitkö lämmönjakolaitteiden kuntoa tai haluat saada arvion uusimistarpeesta?

Fortum Optimi -kuntokartoituksessa lämmönjakolaitteet tarkastetaan paikanpäällä ja varmistetaan ettei energiaa kulu turhaan. Havainnoista laaditaan raportti toimenpidesuosituksineen, jotka voi liittää suoraan kiinteistön korjaussuunnitelmaan.

1. Tutkimme toteutuneen energiankäytön

Asiantuntijamme analysoi aluksi kiinteistösi lämmönkäytön kolmen viime vuoden ajalta. Toteutunutta kulutusta verrataan muihin vastaaviin kiinteistöihin, ja tämä vertailu antaa arvokasta tietoa kiinteistösi energiankäytöstä.

2. Tarkastamme laitteiston kunnon ja toimivuuden

Asiantuntijamme tarkastaa kiinteistön teknisen tilan lämmönjakolaitteiston ja laitteiston hälytysjärjestelmät paikan päällä. Samalla tarkastamme laitteiston asetusten säädöt ja teemme tarvittaessa muutokset. Selvitämme myös mahdolliset laitteistoviat. Kerromme sinulle paikan päällä lämmönjakolaitteistosta sekä sen toiminnasta.

3. Raportoimme luotettavasti
Varmistamme osaltamme aikaisemmin tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksen. Koostamme tarkastuksesta raportin, joka on puolueeton kuvaus lämmönjakolaitteiston kunnosta ja mahdollisesta kunnostustarpeesta. Tarkastuksen avulla vältetään pelkkään ikään perustuva uusintainvestointi, jos lämmönjakolaitteet muutoin ovat kunnossa.

4. Suosittelemme säästämään
Toimenpide-ehdotus ottaa kantaa sekä laitteiston kuntoon että energiansäästöön. Lämmönkäytön säännöllinen seuranta ja laitteiston tarkastus varmistavat, että energiakustannukset pysyvät hallinnassa myös jatkossa. Toimenpide-ehdotus on suoraan hyödynnettävissä kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmassa (PTS).

Fortum Optimi -palvelun hinta on alkaen 590 euroa (sis. alv 24 %).

Antti Hölsä
Tekninen palvelupäällikkö
Keilalahdentie 2-4
PL 100, 00048 FORTUM
Puhelin: 040 743 9769
[email protected]

Kari Hiltunen
Myyntipäällikkö
Joensuu
PL 369, 80101 JOENSUU
Puhelin: 040 809 4869
[email protected]