Fortum EkoPlus varmistaa kaukolämpösi uusiutuvilla tuotettuna

Kun haluat varmistaa kaukolämpösi ekologisuuden, ota kaukolämpötuotteeseesi EkoPlus-lisätuote. EkoPlus sopii taloyhtiöille ja yrityksille, jotka haluavat saavuttaa asettamansa ympäristötavoitteet ja olla vauhdittamassa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä.

EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

Saat todistuksen jokaiseen kiinteistöösi

EkoPlus on ilmastoystävällinen

Uusiutuvilla tuotettua lämpöä

EkoPlus on varmennettua lämpöä

Varmennamme ulkopuolisen tilintarkastajan toimesta

Kasvin verso

EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

Fortum EkoPlus on 100 % uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettua lämpöä. Espoon alueella EkoPlus tuotetaan pääasiassa biopolttoaineilla. EkoPlus auttaa asiakkaan asettamien ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Sitoudumme toimittamaan kaiken EkoPlus-lisätuotteena myydyn kaukolämmön. Varmennamme asiakkaillemme myydyn ja tuotetun ekologisen energian määrän ja alkuperän puolueettomasti ulkopuolisen tilintarkastajan avulla.

Lumenen EkoPlus-todistus

Lumenen CO2-päästöt vähenivät 80 % Fortum EkoPlus -lisätuotteen avulla

Lumene oli vuonna 2020 oman alansa vastuullisin toimija Suomessa. Lumenen viime vuoden merkittävin ilmastoteko tehtiin yhteistyössä Fortumin kanssa, kun Espoon Kauklahdessa sijaitsevien tuotanto- ja toimistotilojen lämmitystuote vaihdettiin täysin uusiutuvasti tuotettuun kaukolämpöön.

Lue artikkeli

Vertaile kaukolämpötuotteita

Vaihda kaukolämpötuote

Kaukolämmön hinnat yrityksille ja taloyhtiöille