EkoPlus varmistaa kaukolämpösi uusiutuvilla tuotettuna

Fortum Aktiivilämmön tai Vakaalämmön saat myös EkoPlus -ominaisuudella. EkoPlus sopii taloyhtiöille ja yrityksille, jotka haluavat saavuttaa asettamansa ympäristötavoitteet ja olla vauhdittamassa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä.

F3
EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

Toimitamme EkoPlus -todistuksen jokaiseen tuotetta käyttävään kiinteistöön

F14
EkoPlus on 100 %

uusiutuvilla tuotettua lämpöä

HC1
EkoPlus on voimassa toistaiseksi

kuukauden irtisanomisaika

Kasvin verso

EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

EkoPlus on 100 % uusiutuvilla tuotettua lämpöä, jonka käyttö vauhdittaa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä. Espoon alueella Ekoplus tuotetaan uusiutuviin rinnastettavasta jäteveden sisältämästä lämmöstä,  palvelinkeskusten hukkalämmöstä sekä pelleteistä. Keski-Uudellamaalla ja Joensuussa EkoPlus tuotetaan puolestaan puuhakkeella. 

EkoPlus auttaa asiakkaan asettamien ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Sitoudumme toimittamaan kaiken EkoPlus-ominaisuudella myydyn kaukolämmön. Raportoimme asiakkaillemme myydyn ja tuotetun uusiutuvan energian määrän ja alkuperän puolueettomasti ulkopuolisen tilintarkastajan avulla.

Hanasaaren kokoushotelli ja kulttuurikeskus lämpiävät Ekolämmöllä

Hanasaaren hotellinjohtaja Kai Mattsson vastaanotti 13.11.2018 Fortumilta todistuksen, jossa kerrotaan, että Hanasaaren lämmitys on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä tai hukkalämmöllä.

Senaatti-kiinteistöt pyrkii toiminnassaan vähentämään hiilijalanjälkeään ja siirtyminen hiilineutraalisti tuotettuun kaukolämpöön on yksi keinoista.