Fortum EkoPlus varmistaa kaukolämpösi uusiutuvilla tuotettuna

Kun haluat varmistaa kaukolämpösi ekologisuuden, ota kaukolämpötuotteeseesi EkoPlus-lisätuote. EkoPlus sopii taloyhtiöille ja yrityksille, jotka haluavat saavuttaa asettamansa ympäristötavoitteet ja olla vauhdittamassa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä.

F3
EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

Saat todistuksen jokaiseen kiinteistöösi

F14
EkoPlus on ilmastoystävällinen

Uusiutuvilla tuotettua lämpöä

F20
EkoPlus on varmennettua lämpöä

Varmennamme ulkopuolisen tilintarkastajan toimesta

Kasvin verso

EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

Fortum EkoPlus on 100 % uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettua lämpöä. Espoon alueella Ekoplus tuotetaan pääasiassa biopolttoaineilla ja Keski-Uudellamaalla EkoPlus tuotetaan pääasiassa metsähakkeella. EkoPlus auttaa asiakkaan asettamien ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Sitoudumme toimittamaan kaiken EkoPlus-lisätuotteena myydyn kaukolämmön. Varmennamme asiakkaillemme myydyn ja tuotetun ekologisen energian määrän ja alkuperän puolueettomasti ulkopuolisen tilintarkastajan avulla.

Hanasaaren kokoushotelli ja kulttuurikeskus lämpiävät ekologisesti

Hanasaaren hotellinjohtaja Kai Mattsson vastaanotti 13.11.2018 Fortumilta todistuksen, jossa kerrotaan, että Hanasaaren lämmitys on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä tai hukkalämmöllä.

Senaatti-kiinteistöt pyrkii toiminnassaan vähentämään hiilijalanjälkeään ja siirtyminen hiilineutraalisti tuotettuun kaukolämpöön on yksi keinoista.

HC5

Vertaile kaukolämpötuotteita

E24

Vaihda kaukolämpötuote

F17

Kaukolämmön hinnat yrityksille ja taloyhtiöille