Fortum EkoPlus varmistaa kaukolämpösi uusiutuvilla tuotettuna

Kun haluat varmistaa kaukolämpösi ekologisuuden, ota kaukolämpötuotteeseesi EkoPlus -lisätuote. EkoPlus sopii taloyhtiöille ja yrityksille, jotka haluavat saavuttaa asettamansa ympäristötavoitteet ja olla vauhdittamassa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä. EkoPlus -hinta on vain 1,40 €/MWh (alv 0 %).

Nyt uutta! Tarjoamme nyt kaikkiin uusiin kiinteis­töihin ekolo­gisen lämmön ilman lisämaksua. EkoPlus -lisätuote varmistaa sen, että kiinteistön kauko­lämpö tuotetaan toden­ne­tusti uusiu­tu­villa energia­läh­teillä ja hukka­läm­möllä. Voit siis olla varma kiinteistön ympäris­tö­ta­voit­teiden täytty­mi­sestä nyt ja tulevai­suu­dessa.

Environmental friendly
EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

Saat todistuksen jokaiseen kiinteistöösi

Low emissions
EkoPlus on ilmastoystävällinen

Uusiutuvilla tuotettua lämpöä

Mass market tested
EkoPlus on varmennettua lämpöä

Varmennamme lämmön alkuperätakuiden avulla

Kasvin verso

EkoPlus viestii ympäristövastuullisuudesta

Fortum EkoPlus on 100 % uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä kuten hukkalämmöllä tuotettua lämpöä. EkoPlus auttaa asiakkaan asettamien ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Sitoudumme toimittamaan kaiken EkoPlus-lisätuotteena myydyn kaukolämmön. Varmennamme myydyn ja tuotetun ekologisen kaukolämmön määrän ja alkuperän vuosittain lämmön alkuperätakuiden avulla.

Lue lisää alkuperätakuusta

 

Lumenen EkoPlus-todistus

Lumenen CO2-päästöt vähenivät 80 % Fortum EkoPlus -lisätuotteen avulla

Lumene oli vuonna 2020 oman alansa vastuullisin toimija Suomessa. Lumenen viime vuoden merkittävin ilmastoteko tehtiin yhteistyössä Fortumin kanssa, kun Espoon Kauklahdessa sijaitsevien tuotanto- ja toimistotilojen lämmitystuote vaihdettiin täysin uusiutuvasti tuotettuun kaukolämpöön.

Lue artikkeli

Compare heating solutions

Vertaile kaukolämpötuotteita

Contract comparison

Vaihda kaukolämpötuote

Cost efficient

Kaukolämmön hinnat yrityksille ja taloyhtiöille