Kierrätysmuovi ja siitä valmistetut tuotteet

Muovijalostuspalvelumme kattavat monipuolisesti teollisuuden ja kaupan uusiokäytön tarpeita. CIRCO-kierrätysmuovimme on kustannustehokas materiaali, jota voimme muokata tarpeidesi mukaan.

F17
Taloudelliset hyödyt

Raaka-aineena kierrätysmuovi on paitsi laadukasta, myös neitseellistä raaka-ainetta edullisempaa ja ympäristöystävällisempää.

F3
Ympäristöhyödyt

Valmistamme kierrätysmuovista CIRCO-uusiomuovia ja lajitellusta kierrätysmuovista CIRCO-muoviprofiileja. Haluamme muovin kiertävän materiaalina niin kauan kuin sillä on arvoa.

F8
Turvallisuushyödyt

Jokainen kierrätysmuovierämme voidaan jäljittää.

Kierrätysmuovi ja siitä valmistetut tuotteet

Muovin kierrätys ja uudelleenkäyttö

Kierrätysmuovi on askel kohti materiaalien tehokasta hyödyntämistä kiertotaloudessa. Jalostamme vastaanottamistamme teollisuuden ja kaupan muoveista CIRCO-kierrätysprofiileja sekä erilliskerätyistä kuluttajamuovipakkauksista CIRCO-kierrätysmuovia teollisuuden raaka-aineeksi. Hyödynnämme materiaalina tai energiana myös maatiloilta syntyviä jätemuoveja.

Fortum CIRCO-kierrätysmuovimme on kustannustehokas raaka-aine, jolla voimme korvata neitseelliset raaka-aineet osittain tai kokonaan muovituotteiden valmistuksessa. Kehitystyön ansiosta kierrätysmuovimme voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun prosesseihisi ja tuotevaatimuksiisi sopiviksi. Muovijalostamomme tuottaa tasalaatuista kierrätysmuovia, joka tuottaa sinulle kilpailuetua sekä raaka-aineiden osalta saatavina kustannussäästöinä että lopputuotteen lisäarvona.

CIRCO-granulaatit soveltuvat mm.

 • Kierrätetty HDPE ja PP putken valmistukseen
 • Kierrätetty LDPE kalvosovelluksiin
 • Kierrätetty PP ruiskuvalusovelluksiin

Luotettava ja kestävä CIRCO-muoviprofiili

Teollisuuden sivuvirroista ja jätemuoveista valmistamamme kierrätysmuoviprofiili on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali eri käyttökohteisiin. Valmistamme 100-prosenttisesta kierrätysmuovista erimuotoisia ja -pituisia profiileja.

Vahvana ja turvallisena materiaalina CIRCO-profiilimme sopivat lukuisiin rakenteisiin, joissa on perinteisesti käytetty puuta tai betonia. Profiilejamme voidaan jyrsiä, sahata, porata, naulata ja ruuvata, ja ne on helppo pitää puhtaana, koska ne kestävät hyvin pesua ja kemikaaleja, eikä materiaali ime vettä. Likaa ja vettä hylkivä sekä tikkuilematon pinta on hygieeninen, eivätkä bakteerit kasva siinä.

Yleisiä muoviprofiilien käyttökohteita

Muoviprofiilimme soveltuvat loistavasti kohteisiin, joissa vaaditaan erinomaista kosteuden- ja kulutuksenkestoa.

Viher- ja ulkorakentaminen

 • aidat ja aitatolpat
 • puistokalusteet
 • terassien, laitureiden ja kevyiden piharakennusten alusrakenteet ja sokkelit

Maa- ja karjatalouden kohteet

 • karsinoiden rakenteet ja alusritilät
 • sähköpaimentolpat
 • tallit, navetat ja pihatot

Julkisrakentaminen ja liikenne-esteet

 • meluaitarakenteet
 • ritilät ja laatat
 • pollarit

CIRCO-muovituotteitamme saat sekä standardimallisena että tilauksesta oman mallisi mukaan. Yleisimmät profiilien poikkileikkausmallit ovat pyöreä, neliö ja suorakaide, ja yleisimmät pituudet ovat 2 000 mm, 2 500 mm ja 3 000 mm. Suurin profiilien halkaisija taas on 100 mm. Profiilien värit säilyvät hyvin UV-suoja-aineen ansiosta.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Seppo Kuusela
Product Sales Manager
Granulaatit ja muoviprofiilit
Puhelin: +358107551222*
[email protected]

CS1

CIRCO -tuotteiden asiakaspalvelu

+358 10 7551 711*

[email protected]

*Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)