Metallit

Kierrätysmetallilla on runsaasti erilaisia käyttökohteita ja kierrätetty metalli soveltuu monipuolisesti erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Kierrätysmetalli korvaa yhä useammin malmista louhitun metallin, sillä kierrätyslaitos on tulevaisuuden kaivos. Laitamme metallin kiertoon Ikaalisten jalostamolla ja valmistamme korkealaatuisia metalligranulaattituotteita teollisuuden tarpeisiin.

kupari

Keräämme ja lajittelemme niin kotitalouksien kuin teollisuuden tai romukauppiaiden metallijätettä. Ikaalisten toimipisteessä eri metallijakeet erotellaan toisistaan, puhdistetaan, leikataan, murskataan, sulatetaan ja lopuksi granuloidaan. Raaka-aineet jatkavat matkaansa uusiokäyttöön niin Suomeen kuin eri puolille maailmaa.  Tarjoamme kierrätysmetallina kuparia, alumiinia, rautaa ja ruostumatonta terästä.


 

Metallit kierrättää Fincumet osana Fortumia

Metalliromu ja -materiaali saadaan lähes kokonaan hyödynnettyä uuden metalliraaka-aineen valmistukseen. Raaka-aine, jota myymme eteenpäin on granulaattia ja pääasiassa rautaa, terästä, kuparia ja alumiinia.


 

Lue lisää