Fortum Circo® avaa mahdollisuuksia

Fortum Circo® -kierrätysmuovi on valmistettu ilman kompromisseja: se on turvallinen ja luotettava raaka-aine, joka soveltuu muovin kaikkiin eri käyttötarkoituksiin.

Fortum Circo kierrätysmuovigranulaatteja kädessä

Fortum Circo voidaan kustomoida

Raaka-aineena Fortum Circo korkealaatuinen ja monipuolinen: sitä voi kustomoida ja soveltaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Raaka-ainetta voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan tarpeita ja säätää tarvittaessa erilaisia ominaisuuksia. Voimme siten tuottaa Circo-muovista juuri sellaisen ratkaisun, joka sopii yrityksen tarpeisiin ja vastaa lopputuotteen vaatimuksia. Fortum Circo on itse asiassa enemmän kuin raaka-aine: se palvelutuote, joka on valmistettu ilman kompromisseja. 

 

Tuotekehitystä yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Fortum Circo -kierrätysmuovia on saatavilla kolmessa eri peruslaadussa: PP, HDPE ja LDPE. Granulaatteja voi myös räätälöidä asiakaskohtaisiksi kompaundeiksi. Muokattavia ominaisuuksia ovat mm. mekaaniset ominaisuudet, prosessoitavuus ja värit.

Kehitämme Fortum Circo -kierrätysmuovia yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja muotoilemme juuri sellaisen raaka-aineen, joka vastaa lopputuotteen vaatimuksia. Fortum Circo soveltuu käytettäväksi olemassa olevilla tuotantolaitteilla, joten siirtyminen kierrätysmuoviin ei vaadi suuria investointeja esimerkiksi muotteihin tai muihin tarvikkeisiin.