Fortum Circo®

Fortum Circo on kierrätysmuoviraaka-aine, joka sopii moniin muovin eri käyttötarkoituksiin. Raaka-aineena Fortum Circo on tasalaatuinen ja vastuullinen valinta. Muovigranulaatteja voi myös räätälöidä asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Fortum Circo-kierrätysmuovi ei ole kompromissi vaan luotettava ratkaisu kestäviin muovituotteisiin.

Fortum Circo® on merkki vastuullisuudesta Lue lisää

Miksi Fortum Circo® -kierrätysmuovi?

HC13
Laatu

Fortum Circo -kierrätysmuovi valmistetaan pääasiassa kotitalouksien muovipakkausjätteestä, joka lajitellaan ja jalostetaan Fortumin omassa muovijalostamossa tasalaatuiseksi raaka-aineeksi.

AU6
Vastuullisuus

Fortum Circo -kierrätysmuovin tuotantoketju perustuu raaka-aineen tehokkaaseen keräykseen ja lajitteluun, jolla varmistetaan materiaalin soveltuvuus kierrätykseen sekä minimoidaan tuotannon ympäristövaikutukset.

AU17
Monipuolisuus

Fortum Circo -kierrätysmuovi on monipuolinen raaka-aine, jota on saatavilla HDPE-, LDPE- ja PP-granulaattina. Fortum Circo soveltuu osaksi olemassa olevia tuotantoprosesseja ja raaka-ainetta voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin tarpeisiin.

Fortum Circo® on vastuullinen valinta

Olemme kehittäneet Fortum Circo -kierrätysmuovin vastuulliseksi vaihtoehdoksi neitseelliselle muoville. Emme ole tyytyneet kompromisseihin, vaan Fortum Circo -kierrätysmuovista on suunniteltu monipuolinen ja vastuullinen raaka-aine olemassa oleviin tuotantoprosesseihin. Fortum Circo on muovin uusi normaali, joka kestää aikaa ja säästää ympäristöä. Kotitalouksien muovipakkausjätteestä valmistettu raaka-aine on mahdollisuus, jolla muutetaan maailmaa. 

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Seppo Kuusela
Product Sales Manager
Granulaatit ja muoviprofiilit
Puhelin: +358107551222*
seppo.kuusela@fortum.com