Teollisuusjätteiden vastaanotto ja käsittely

Monipuoliset teollisuusjätteiden käsittely- ja kierrätyspalvelumme tarjoavat sinulle kattavia ja räätälöityjä ratkaisuja jätehuollon tarpeisiisi.

F17
Taloudelliset hyödyt

Käsitellessämme jätteitäsi hyödynnettäviksi uudelleen materiaalina autamme sinua vähentämään sekä ympäristökuormitustasi että kustannuksiasi.

F3
Ympäristöhyödyt

Kattava ympäristöystävällisten käsittelymenetelmien valikoimamme varmistaa, että saamme eri jätelajit tehokkaasti hyötykäyttöön.

F8
Turvallisuushyödyt

Käsittelymenetelmiemme valinta ja räätälöinti perustuvat pitkään kokemukseemme sekä jätteiden asiantuntevaan analysointiimme.

Teollisuusjätteiden vastaanotto ja käsittely

Käsittelemme ja hyödynnämme suuretkin teollisuusjätemassat

Pitkä teollisuusjätteiden käsittelyn kokemuksemme mahdollistaa prosessiesi ja toimintatapojesi kehittämisen siten, että käsiteltävää jätettä syntyy yhä vähemmän ja jäljelle jäävä jätteesi on mahdollisimman helposti hyödynnettävissä materiaalina. Parhaaseen tulokseen pääsemme silloin, kun teemme yhteistyötä jo jätteen syntypaikalta alkaen.

Käsittelemme ja hyötykäytämme keskuksissamme esimerkiksi:

  • teollisuusjätteitä
  • yhdyskuntajätteen käsittelyssä syntyviä jätteitä
  • rakentamisen ja palvelutoiminnan jätteitä
  • pilaantuneita maita
  • muita jätteitä

Räätälöityjä käsittelyratkaisuja

Räätälöityjen vastaanotto- ja käsittelyratkaisujemme laaja kirjo vastaa monipuolisesti tarpeisiisi. Käsittelykeskuksissamme käsiteltäviä jätteitä ovat muun muassa tuhkat, kuonat, pölyt, sakat, pilaantuneet maat, lietteet ja sedimentit, autonpaloittelujätteet, rakennusjätteet ja teollisuuden prosessijätteet.

Käytämme jätejakeiden käsittelyssämme useita eri menetelmiä, kuten lajittelua, erottamista, kiinteytystä, stabilointia sekä alipainekäsittelyä. Hyödynnämme suuren osan materiaaleista keskustemme omissa rakenteissa tai toimitamme ne käytettäviksi muihin kohteisiin. Lisäksi toimitamme esimerkiksi kuonasta seulotut metallit metalliteollisuudelle uudelleenkäytettäväksi materiaaliksi.

Käsittelykeskuksemme ovat teknisesti, taloudellisesti ja ympäristön kannalta hyvä ratkaisu myös niille jätteille, joita ei voida hyödyntää. Tutkimme jätteidesi kaatopaikkakelpoisuuden laboratorioanalyyseillä ja sijoitamme ne tarvittavan esikäsittelyn jälkeen loppusijoitukseen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Tanja Kyllönen
Sales Representative
Contaminated soil
Puhelin: +358505960472
[email protected]

Markus Lehtonen
Manager Treatment centers
Hausjärvi ja Valkeakoski
Puhelin: +358505667591
[email protected]

Tuomas Vuolle
Manager Treatment centers
Kuopio ja Kouvola
Puhelin: +358503594940
[email protected]

Harri Sjöblom
Manager Treatment centers
Pori ja Salo
Puhelin: +358505447561
[email protected]

Ville Yrjänä
Director
Business Development and Product sales
Puhelin: +358503373206
[email protected]

Aiheeseen liittyviä palveluja