Teemme vaarallisesta jätteestä vaaratonta

Autamme sinua huolehtimaan vaarallisen jätteen käsittelystä turvallisesti ja joustavasti, niin että voit jättää jätehuollon meidän käsiimme. Kun yrityksesi toiminnasta syntyy vaarallista jätettä, poistamme sen vastuullisesti kierrosta. Tunnemme vaaralliset aineet ja tarjoamme niiden lajittelulle, kuljetukselle ja käsittelylle räätälöidyt ratkaisut.

Laaja palveluvalikoima vaarallisille jätteille

Me tunnemme vaaralliset jätteet

Huolehdimme vaarallisen jätteen käsittelystä ja voimme ottaa vastuullemme koko ketjun aina jätteen keräämisestä sen lajitteluun, kuljetukseen ja turvalliseen loppukäsittelyyn asti. Uskomme siihen, että turvallisuus tulee ennen muuta ja siksi emme ota riskejä. Olemme yrityksesi vastuullinen ja turvallinen kumppani - toimintaamme ohjaa lainsäädäntö ja toimimme aina ympäristölupien mukaisesti.
 

vaarallisen jätteen käsittely

Laaja palveluvalikoima vaarallisille jätteille

Palveluvalikoimaamme kuuluu vaarallisten jätteiden terminen käsittely korkealämpötilapoltossa sekä epäorgaanisten vaarallisten jätteiden, kuten happojen ja emäksien, fysikaalis-kemiallinen käsittely. Käsittelemme lisäksi likaantuneita prosessiteollisuuden jätevesiä haihdutuslaitoksellamme ja erilaisia pilaantuneita maaperiä useissa teollisuusjätteiden käsittelykeskuksissa.

Tuottaako sinun yrityksesi vaarallista jätettä?

 • loisteputket ja -lamput

 • vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet ja farmaseuttiset tuotteet

 • elohopeakuumemittarit

 • kemikaalit

 • maali-, liima- ja lakkajätteet ja näiden pakkaukset sekä näillä aineilla likaantuneet tarvikkeet, työvälineet ja massat

 • liuotinaineet, kuten tärpätti, tinneri ja asetoni

 • emäksiset pesu- ja puhdistusaineet

 • käytetyt öljyt ja öljyiset jätteet

 • torjunta-aineet

 • jääkaapit ja pakastimet

 • televisiot ja tietokoneiden monitorit

 • painekyllästetty puu

 • akut ja paristot

 

Laboratoriopalvelut ja jäteanalyysit

Jätehuollon kokonaispalvelu

Ratkaisumme säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä

Olipa jätevirtasi sekalaista tai vaativaa, yksipuolista tai satunnaista, suunnittelemme ratkaisun, joka on järkevästi mitoitettu. Me huolehdimme yritysten jätehuollosta kokonaisvaltaisesti ja kiertotalouden periaatteita hyödyntäen.

Lue lisää
vaarallisen jätteen kuljetus

Jätehuollon tuotteet ja välineet

Vaarallisten jätteiden kuljettamista koskevat erityssäännöt

Vaaralliset jätteet on kuljetettava ja varastoitava oikeanlaisissa pakkauksissa, ja niiden kuljetusta koskevat erityissäännöt.

Noudatamme kaikissa kuljetuksissamme vaarallisten tavaroiden kansainvälisistä tiekuljetuksista tehdyn eurooppalaisen sopimuksen (ADR-sopimuksen) ja vaarallisten aineiden kansainvälisen merenkulkualan kuljetussäännöstön (IMDG-koodin) määräyksiä.
 

 

Tutustu vaarallisen jätteen kuljetuksiimme
Laboratoriopalvelut ja jäteanalyysit

Asiantuntijapalvelut

Laboratoriopalvelut ja jäteanalyysit

Neljä laboratoriotamme on erikoistunut jäte-, prosessi- ja ympäristöanalytiikkaan. Yhdessä ne hoitavat niin epäorgaanisen ja orgaanisen kemiallisen analyysin, fysikaalisen testauksen kuin rakentamiseen liittyvän testauksen.

Lue lisää laboratoriopalveluistamme
jäteastiat ja tarvikkeet

Jätehuollon tuotteet ja välineet

Turvalliset lajittelu- ja varastointiastiat, lainmukaiset merkintä- ja kuljetusvälineet

Astia- ja pakkausratkaisumme on kehitetty vaativan jätehuollon käytännön työssä. Tarjoamme kattavan valikoiman astioita niin vaarallisten, kuin tavanomaisten jätteiden lajitteluun, varastointii ja kuljettamiseen. Valikoimistamme löytyy myös lainmukaiset merkintätarrat varastointiin ja kuljetuksiin.

Lue lisää
Fortumissa on lopputyömahdollisuuksia opiskelijoille

Jätehuoltopalveluiden yhteystiedot

Asiantunteva myyntitiimimme auttaa sinua jätehuollon kehittämisessä ja uusien ratkaisujen etsimisessä

Lue lisää