Rakennus- ja purkuliiketoiminta

Löydä kaikki rakennus- ja purkukohteidesi jätehuoltoratkaisut yhdeltä luotettavalta kumppanilta.

Materiaalin hyödyntäminen

Meistä saat monipuolisen kumppanin, joka hoitaa sekä purku- että saneerauskohteen jätehuollon. Materiaalien tehokas hyödyntämisemme sekä aikataulujen ja riskien hallintamme tuovat sinulle huomattavia säästöjä.

Rakennus- ja purkuliiketoiminnan ytimessä on jätteiden erottelu ja materiaalien hyödyntäminen. Palvelumme tarjoaa sinulle kokonaisratkaisun, johon sisältyvät niin rakennuksen purku kuin maan kunnostaminen, pilaantunen maan käsittely mukaan lukien. Näin saat hoidettua kaiken samalla sopimuksella, mikä tuo sinulle huomattavia säästöjä. Voimme hyödyntää yli 95 prosenttia rakennus- ja purkukohteissa syntyneestä jätteestä esimerkiksi kaatopaikkojen rakenteissa tai energiana. Innovatiivisten käsittelytekniikoidemme ansiosta hyödynnämme vaarallisen jätteen energiaksi ja kunnostamme pilaantuneen maan tai veden.

Räätälöimme hyötykäyttöratkaisumme aina yksilöllisesti, jotta syntyneet rakennusjätteesi pääsisivät uusiokäyttöön heti työmaan läheisyydessä. Toteuttamissamme ratkaisuissa esimerkiksi keräämme ja käsittelemme pilaantuneen maan tai veden, hyödynnämme rakennusjätettä ympäristörakentamisessa sekä poistamme vaaralliset jätteet kierrosta.

Edut rakennus- ja purkuliiketoiminnalle:

  • Kumppani, joka hoitaa sekä purku- ja saneeraustyöt että pilaantuneiden maiden käsittelyn.
  • Aikataulujen ja riskien hallinta sekä materiaalien tehokas hyödyntäminen tuo asiakkaillemme merkittäviä kustannussäästöjä.
  • Korvaamme neitseellisiä materiaaleja muun muassa kierrättämällä bitumikatejätettä, kattohuopia sekä kipsilevyjä uusiokäyttöön.
  • Olemme mukana erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa, jotka edistävät koko toimialan kehitystä, profiilia ja luovat yhtenäistä kriteeristöä.

Fortum:

  • Luokittelee, lajittelee, pakkaa, kuljettaa, kouluttaa ja huolehtii jätteiden vastuullisesta käsittelemisestä.
  • Analysoi, optimoi ja erottelee virroista kierrätettävät materiaalit ohjaten ne uusiokäyttöön.
  • Osallistuu ympäristön kehittämis- ja rakennusprosesseihin puhdistamalla vesistöjä, pilaantunutta maata ja rakentamalla kaatopaikkoja.
  • Toteutamme sekä paikallisia palvelu- ja logistiikkakokonaisuuksia että kansainvälisiä käsittelyverkostoja.
  • Tarjoamme ratkaisumallin yksittäisen materiaalin kierrättämisestä jätteidenkäsittelyn täysimittaiseen ulkoistamiseen.

Ota yhteyttä

Kari Kataja

Tuotelinjapäällikkö
Purkutyöt ja saneerauspurku
Puhelin: +358400415860
kari [piste] kataja [ät] fortum [piste] com