Tarkastus-, huolto- ja puhdistuspalvelut

Kun huollat säännöllisesti jätehuollon välineet ja säiliöt, säästät aikaa, pidennät välineiden käyttöikää ja vältyt turhilta riskeiltä. Huoltopalveluihimme kuuluvat erotinkaivojen kartoitukset ja tarkastukset sekä IBC-säiliöiden määräaikaishuollot. Lisäksi tarjoamme Tank Cleaning Services - kokonaispalvelua.
Huoltoon sisältyy myös jätteen kuljetus sekä säädösten mukaiset asiakirjat.

Affordable
Lisäarvoa

Oikein huolletuilla välineillä lisäarvoa jätehuoltoon.

Environmental friendly
Kestävä kehitys

Tarjoamme turvallista jätehuoltoa ja pidennämme laitteidesi käyttöikää.

Increased efficiency
Toimintavarmuus

Me pidämme säiliösi asianmukaisessa kunnossa.

Erotinhuolto tuo kustannussäästöjä

Säännöllinen erotinhuolto takaa erotinkaivojen keskeytymättömän toiminnan. Huoltopalvelumme kattaakin erotinkaivojen kartoitukset ja tarkastukset, kerrosten tyhjennykset, jätteen kuljetuksen sekä säädösten vaatimien asiakirjojen ylläpidon. Mittaamme niin ikään hiekan, veden, liuottimen, öljyn ja pohjalietteen määrän.

Huoltopalvelumme sopii hiekan-, öljyn-, rasvan- tai pesuaineenerotinkaivoille kaikenkokoiseen toimintaan aina mittarikentiltä suuriin teollisuuskiinteistöihin.

IBC-säiliöiden määräaikaishuolto

Tiesitkö, että vaarallisten aineiden kuljetukseen tarkoitetut, UN-hyväksytyt IBC-säiliöt on tarkastettava valvovan viranomaisen hyväksymällä VAK-tarkastuslaitoksella tai VAK-määräaikaistarkastuslaitoksella vähintään 2,5 vuoden välein?

Viranomaisen valtuuttama huoltopalvelumme tarkistaa ja huoltaa IBC-säiliösi sekä pitää ne asianmukaisessa kunnossa koko hyväksyttävän käyttöiän ajan.

Tank Cleaning Services

Tank Cleaning Services - kokonaispalveluun sisältyy kohteen esitarkistus, turvallisuussuunnitelma, riskikartoitus sekä varsinainen puhdistus, logistiikka ja käsittely.

Yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan sinua tehokkaasti ja joustavasti myös kysynnän huippuaikoina.

Tutustu toteuttamaamme projektiin - Baltic Tank ASIAKASCASE

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Juha Maijanen

Project Manager
juha [piste] maijanen [ät] fortum [piste] com

Recycling & Waste yhteystiedot ja toimipaikat