Muoviteollisuus

Toteutamme muoviteollisuudelle niin uusioraaka-aineiden toimituksia kuin kaikkien materiaalivirtojen hallintaa. Uusioraaka-aineita käyttämällä ja materiaalitehokkuutta lisäämällä luomme kestävää kannattavuutta sekä kustannussäästöjä.

Raaka-aineet ja ratkaisut

Pyrimme tekemään maailmasta puhtaamman tarjoamalla palvelujamme muoviteollisuuden käyttöön ja muovin kierrätystä kehittämällä. Vuodesta 2016 alkaen olemme käsitelleet Muovijalostamossamme erilaisia muovikalvoja ja kovia pakkausmuoveja.

Toimittamamme uusiomuovi on tasalaatuista ja sen ominaisuuksia voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiisi. Sertifioitu tuotantomme, jäljitettävyys sekä jatkuva tuotekehityksemme tekevät meistä vahvan muutoskumppanin.

Kaikki materiaalivirrat haltuun

Yksilöllisesti suunnitellut ympäristönhuollon ja materiaalitehokkuuden ratkaisumme tuovat tehokkuutta muoviteollisuuden prosesseihin. Haluamme olla edelläkävijänä luomassa kiertotalousyhteiskuntaa, jossa arvokkaat materiaalit kiertävät mahdollisimman pitkään. Tarjoammekin myös puhtaiden muovien kierrättämiseen kilpailukykyisen reitin murskaamalla ja rakeistamalla tuotannon ylijäämämuovisi, jotka tämän jälkeen palautamme sinulle.

Valikoimamme kattaa ympäristönhuollon sekä materiaalitehokkuuden palvelukokonaisuuden. Hyödynnämme lähes kaikki jätteet ensisijaisesti materiaalina tai toissijaisesti energiana. Olemme lisäksi perehtyneet ympäristövaatimuksiin ja raportointijärjestelmin sekä huolehdimme painovärien kaltaisen vaarallisen jätteen noudosta ja käsittelystä.

Lisäämällä materiaali- ja resurssitehokkuutta parannamme toiminnan ekologisuutta ja kestävää kannattavuutta sekä luomme säästöjä.

Laadukkaan ja tasalaatuisen uusiomuovimme avulla voit parantaa kustannustehokkuuttaasi. Vahvuutenamme on teollisuusprosessien vaatimien määrien luotettava toimittaminen. Tuotekehityksessä taas olemme pitkälle tähtäävä kumppani.

Edut muoviteollisuudelle

Ympäristönhuollon ja materiaalitehokkuuden kumppanina me:

  • luokittelemme, lajittelemme, pakkaamme ja kuljetamme jätteet, annamme koulutusta jätehuollosta ja huolehdimme jätteiden käsittelystä vastuullisesti
  • analysoimme, optimoimme ja erottelemme virroista kierrätettävät materiaalit ohjaten ne uusiokäyttöön tai kierrätykseen
  • osallistumme ympäristön kehittämis- ja rakennusprosesseihin esimerkiksi puhdistamalla vesistöjä, pilaantunutta maata ja rakentamalla kaatopaikkoja
  • toteutamme sekä paikallisia palvelu- ja logistiikkakokonaisuuksia että kansainvälisiä käsittelyverkostoja.

Ota yhteyttä

Seppo Kuusela

Myyntipäällikkö
Muovien kierrätys
Puhelin: +358504398068
seppo [piste] kuusela [ät] fortum [piste] com