Jätehuollon tuotteet ja välineet

Fortumin laadukas asiakaspalvelu auttaa sinua suunnittelemaan yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Astia- ja pakkausratkaisumme on kehitetty vaativan jätehuollon käytännön työssä.

Jätehuollon tuotteet ja välineet

Säänkestävät merkinnät

Pakkaus-, varasto- ja kuljetusmerkinnät ohjaavat lajittelua ja sisältävät tietoa jätteestä. Merkintä- ja kilpivalikoimamme kattaakin kaikki jätteiden keräämisen ja kuljettamisen tarpeesi. Tarramme ovat säänkestäviä, ja varastomerkinnät teemme alumiinipohjalle sekä suojaamme tarvittaessa laminaatilla.

  • VAK-varoitusmerkinnät kuljetusluokan mukaan
  • laboratoriojätteiden merkintätarrat
  • kuljetusmerkintätarrat
  • lajittelumerkintätarrat
  • astioiden merkintätarrat
  • sairaalatarrat
  • vaarallisten aineiden käyttöön ja varastointiin liittyvät CLP/GHS-merkinnät.

Turvalliset varastointiratkaisut vaarallisille jätteille

Jäte- ja kemikaalivarastojen varustelu ja rakenteelliset ratkaisut vaikuttavat olennaisesti varastointisi turvallisuuteen ja tehokkuuteen. Tarjoammekin sinulle vaarallisten ja haitallisten aineiden varastointiratkaisuja sekä raaka-aineen että jätteen turvalliseen säilyttämiseen.

Varastoratkaisumme perustuvat erittäin monipuolisesti varustettaviin konttirakenteisiin. Valittavanasi ovat muun muassa sähköt, valaistus, lämmitys, ilmastointi, valuma-altaat, lattialämmitys, ajoluiskat, vaihtolavarungot ja koko sivun pituudelta aukeavat ovet. Perusratkaisumme vaarallisten jätteiden varastoksi on vähintään katettu ja lukittu, selkeästi merkitty varastotila, jonne on esteetön kulkureitti.

CS1

Kierrätys- ja jätepalveluiden asiakaspalvelu

+358 10 7551 625*

[email protected]

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-to klo 7.00-17.00 ja pe 8.30-16.00.

*Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

Tutustu jätehuollon tuotteisiin ja välineisiin!