Jätehuollon kokonaispalvelu

Tiesitkö, että lajittelemalla jätevirtoja voit säästää jätehuollon kustannuksissa merkittävästi?

Jätehuollon kokonaispalvelumme on räätälöitävissä yrityksesi jakeiden mukaan
- oli sitten pääjakeena vaarallinen jäte tai tavanomainen jäte!

Turvallisuus

Hallitsemme jätehuollon koko ketjun ja tunnistamme siihen liittyvät riskit. Siksi turvallisuus on meille enemmän kuin arvo – se on toimintatapa.

Ympäristö

Tunnemme jätteen elinkaaren ja osaamme hyödyntää sitä eri vaiheissa. Laitamme materiaalit kiertoon ja säästämme neitseellisiä luonnonvaroja.

Taloudellisuus

Meille jätehuolto on enemmän kuin velvoite. Kanssamme teet jätehuollosta ja lajittelusta kilpailuvaltin, jonka tulokset näkyvät viivan alla.

asiakkaan kanssa tehdään aina aloituskartoitus

Yhteistyön lähtökohtana on asiakkaan onnistunut jätehuolto

Pitkällä kokemuksellamme ratkaisemme ongelman kuin ongelman ja tartumme haasteisiin innolla.

Kokonaispalvelumme alkaa aina aloituskartoituksella, jonka aikana asiantuntijamme arvioi yrityksen jätehuollon nykytila. Arvioinnin pohjalta toteutamme kattavan raportin, jonka pohjalta on helppo määrittää toimenpiteet ja asettaa tavoitteet -  ja aloittaa yhteistyö kohti yrityksesi kierrätysasteen nostoa.

asiantunteva henkilöstö

Operatiivinen seuranta päivittäisen toiminnan tukena

Kokonaispalvelumme sisältää aina operatiivisen toiminnan seurannan ja kehittämisen päivittäisen toiminnan tukena. Asetamme yhdessä tavoitteet, joiden avulla yrityksesi voi osoittaa konkreettisia toimia ympäristöhuollon tiimoilta. Tulosten seuraaminen on helppoa nettipohjaisen raportointityökalun avulla. Asiantuntjimme myynnissä ja asiakaspalvelussa ovat myös aina käytettävissäsi!

Recycling & Waste yhteystiedot ja toimipaikat