Jätehuollon asiantuntijapalvelut

Jätehuoltopalveluiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman asiantuntijapalveluita joko erikseen tai osana jätehuollon kokonaispalvelua. Autamme kartoittamaan ja optimoimaan yrityksesi jätehuoltoketjun sekä tarjoamme neuvontaa jätteiden turvallisen käsittelyn takaamiseksi.

Jätekartoitukset, -huolto ja -neuvonta

Jätekartoitukset

Kartoitukseemme perustuvalla suunnitelmalla parannamme koko jätehuoltoketjuasi. Jätekartoituksemme auttaa yritystäsi parhaan toimintamallin löytämisessä. Koko jätehuoltoketjusi kehittäminen parantaa sekä toiminnallisuutta että turvallisuutta, mikä puolestaan säästää kustannuksiasi.

Tarpeisiisi soveltuva jätekartoitus

Jätekartoitus on asiantuntijamme kanssasi tekemä toimipaikkasi jätehuollon yksityiskohtainen tarkastelu. Kartoituksella nostamme esille jätehuoltosi keskeiset kehityskohteet ja autamme sinua löytämään kustannus- ja imagohyötyjä. Kartoituksen perusteella teemme ehdotuksen tiettyjen jätehuoltotoimenpiteidesi käytännön toteuttamisesta. Otamme ehdotuksissamme huomioon sekä yksilölliset tarpeesi että jätelainsäädännön vaatimukset.

Jätehuollon optimointi

Päämääränämme on vähentää jätettä ja löytää sille uusia käyttötarkoituksia oman yrityksesi tai toisen yrityksen prosesseissa materiaaliksi tai energiaksi kierrättäen.

Eniten kehitettävää löytyy yleensä syntypaikkalajittelusta, keräysvälineistä ja niiden merkinnöistä. Suunnittelemme yrityksellesi koko jätehuollon:

  • kustannustehokkaimpien hyötykäyttöratkaisujen mukaisen syntypaikkalajittelun
  • jätepisteiden ja astioiden sijoittelun ja merkinnät
  • astia- ja pesupalvelut sekä astioiden kunnossapidon
  • toimipaikan sisäisen ja ulkoisen keräys- ja kuljetuslogistiikan
  • jätejakeiden toimitukset parhaisiin vastaanottopaikkoihin
  • koulutuksen ja neuvonnan ja toteutuneen jätehuollon raportoinnin.

Turvallisuusneuvonantajapalvelut

Onko yritykselläsi turvallisuusneuvonantaja?

Turvallisuusneuvonantajan lakisääteisenä tehtävänä on selvittää keinoja vaarallisten aineiden kuljettamiseen mahdollisimman turvallisesti ja edistää näiden keinojen käyttöönottoa kuljetuksissa. Nämä tehtävät vaativat muun muassa ajantasaista tietoa lainsäädännöstä ja jatkuvaa ammattitaidon päivittämistä.

Turval­li­suus­neu­vo­nan­tajan palvelut ammat­ti­lai­selta

Lain mukaan turvallisuusneuvonantajan on oltava nimettynä kaikissa yrityksissä, jotka valmistavat, kuljettavat, varastoivat tai käsittelevät vaarallisia aineita. Turvallisuusneuvonantajan ei kuitenkaan tarvitse olla oman henkilökuntasi edustaja, joten voit hankkia palvelun sitä tarjoavalta ammattilaiselta - ja keskittyä itse omaan liiketoimintaasi!

Sopimus­poh­jainen palvelu käyttöösi

Neuvomme sinua turvallisuusasioissa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen: liiketoimintaasi. Tarjoamme sinulle sopimuspohjaisen palvelun, jolla täytät helposti lainsäädännön asettamat velvoitteesi.

Asiantuntijapalvelut

Laboratoriopalvelut ja jäteanalyysit

Neljä laboratoriotamme on erikoistunut jäte-, prosessi- ja ympäristöanalytiikkaan. Yhdessä ne hoitavat niin epäorgaanisen ja orgaanisen kemiallisen analyysin, fysikaalisen testauksen kuin rakentamiseen liittyvän testauksen.

Lue lisää laboratoriopalveluistamme

Jätehuollon koulutukset

Koulutukset

Tarjoamme kattavan valikoiman vaarallisen jätteen ja jätehuollon koulutuksia yrityksille. Laadukkaan ja ajantasaisen koulutuksen avulla voit parantaa organisaationne turvallisuutta ja säästää jätehuoltokustannuksissa.

Tutustu koulutustarjontaamme
Customer service

Asiakaspalvelu

+358 10 755 1625*
asiakaspalvelu1 [ät] fortum [piste] com

Asiakaspalvelumme palvelee sopimusasiakkaitamme ma-to klo 7.00–16.00 ja pe 8.30–16.00.

*Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)
 
Media contact

Myyntineuvottelijat

+358 10 755  1250*
myyntineuvottelijat [ät] fortum [piste] com

Myyntineuvottelijamme palvelevat uusia asiakkaita arkisin klo 8.00–16.00.

*Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

Recycling & Waste yhteystiedot ja toimipaikat