Jätehuoltokoulutus

Kurssivalikoimamme on laajentunut! Käy katsomassa yrityksesi tarpeisiin soveltuva kurssi ja varaa paikkasi.

Taloudelliset hyödyt

Laadukkaan ja ajantasaisen koulutuksen avulla voit parantaa organisaationne turvallisuutta ja säästää jätehuoltokustannuksissa.

Ympäristöhyödyt

Täydennämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja siirrämme olennaiset tiedot joustavasti asiakkaidemme käyttöön.

Turvallisuushyödyt

Tieto, kokemus ja motivaatio takaavat turvallisen työskentely-ympäristön.

Koulutuksella tehokkaampaa jätehuoltoa

Fortum järjestää vaativan jätehuollon yleistä koulutusta sekä yrityksen tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutustilaisuuksia.

Yrityksen tarpeiden mukaan räätälöity koulutus voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa tai Fortumin tiloissa Riihimäellä, jolloin on mahdollisuus myös tutustua laitokseemme. Koulutuksen sisältö ja pituus koostetaan tapauskohtaisesti.

Täydennämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja siirrämme olennaiset tiedot joustavasti asiakkaidemme käyttöön.

Tutustu alla koulutustarjontaamme ja tai kysy rohkeasti tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuspaketista!

 

 

 

Vaarallisten jätteiden peruskurssi

Kaksipäiväinen vaarallisten jätteiden peruskurssi keskittyy vaarallisten jätteiden jätehuoltoon erityisesti jätteitä tuottavan yrityksen kannalta. Päivät rakentuvat luennoista, ryhmätöistä ja käytännön harjoituksista. Koulutus soveltuu yritysten jätehuollosta, erityisesti vaarallisten jätteiden jätehuollosta, vastaaville ja näitä tehtäviä hoitaville henkilöille sekä muille, jotka haluavat perusteellista tietoa vaarallisten jätteiden jätehuollosta. Kouluttajina kurssilla toimivat Fortumin ympäristöhuollon asiantuntijat.

Vuoden 2021 kurssit järjestetään syksyllä. 
Varaa paikkasi ennakkoon tai ilmaise mielenkiintosi kursseille tästä linkistä.
Olemme yhteydessä lomakkeen lähettäneisiin kevään aikana kurssiaikataulujen, uudistuneen sisällön ja hinnoittelun tiimoilta. Julkaisemme kurssitiedot myös tällä verkkosivulla.

 

Vaarallisten jätteiden kertauskurssi


Päivän mittaisella syventävällä kurssilla kerrataan kaksipäiväisen peruskurssin tärkeimpiä aiheita. Kurssi on tarkoitettu heille, joilla on jo aiheesta perustietämys ja kaipaavat kertausta. Kurssi sopii hyvin sekä käytännön jätehuoltotyötä tekeville, että muille jätehuollon parissa työskenteleville. Kurssilla kerrataan tärkeimmät vaarallisen jätteen huoltoon liittyvät aiheet, kuten lainsäädäntöä kevyesti, jätteiden lajittelu, varastointi, pakkaaminen ja kuljetus. Suosittelemme käytävän ensin kahden päivän mittaisen peruskurssin, jonka jälkeen kertauskurssi 1-2 vuoden välein.

 

Laboratoriojätteen syventävä kurssi

Laboratoriojätteen syventävällä kurssilla keskitytään erityisesti haastaviin jätevirtoihin, kuten laboratorio- ja pienkemikaalijätteisiin. Päivän mittaisella kurssilla käydään läpi yleistä laboratoriojätteistä, niiden tunnistamiskeinoja, luokittelua, lajittelua ja pakkaamista. Kurssi soveltuu erityisesti heille, jotka työskentelevät laboratoriojätteiden parissa tai joiden toiminnasta näitä jätteitä syntyy.

Laboratoriojätekurssi syventää peruskurssin aiheita keskittyen erityisesti pienkemikaalijätteiden hallintaan.

 

 

Jätehuollon perehdytyskurssi

Jätehuollon perehdytyskurssimme sitoo ympäristöhuollon osaksi vastuullista liiketoimintaa ja sopii erinomaisesti käytännön työtä tekevien henkilöiden motivointiin ja sitouttamiseen joka päiväiseen jätehuoltotyöhön.

Kurssiin on liitettävissä myös jätehuollon peruskartoitus, jossa kartoitetaan yrityksen nykytilanne jätehuollon osalta ja laaditaan toimintasuunnitelma kestävän jätehuollon toteuttamiseen. Kurssi toteutetaan asiakkaan tiloissa.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä vastaavaan kouluttajaamme! Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja autamme valitsemaan juuri sinulle tai yrityksellesi parhaiten soveltuvan kurssin!

Pyydä tarjous!

Laura Vainikka

Marketing & Communications Specialist
Puhelin: +358 40 18 22 864
laura.vainikka@fortum.com