Öljyisten vesien käsittely

Öljyisten vesien käsittelypalvelumme tarjoavat tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja niin vesien kuljetukseen, analysointiin kuin käsittelyyn.

F3
Materiaalit kiertoon

Prosessiemme avulla erottelemme öljyn ja veden toisistaan niin, että öljy voidaan käyttää uudelleen ja siitä voidaan tuottaa uusioöljyä ja -polttoainetta.

RW6
Kiertotalous edellä

Öljyisen veden käsittelymme edistää kiertotaloutta, sillä tavoitteenamme on löytää ympäristöystävällisiä ratkaisuja öljyn palauttamiseksi takaisin kiertoon.

RW4
Asianmukainen käsittely

Monipuolinen kokemuksemme takaa sinulle öljyisten vesien turvallisen käsittelyn kaikkien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

Jätenoudot suoraan satamasta lyhyellä varoitusajalla

Käsittelemme öljyn saastuttamaa vettä, selkeytyssäiliöiden öljyä, jäteöljyä, öljylietettä ja -emulsioita. Ratkaisumme erilaisten öljyisten vesien käsittelyyn kattavat eri teollisuusalojen tarpeita.  

Räätälöidyn logistiikkaketjumme, sekä monimuotoisten varastointimahdollisuuksien ansiosta voimme noutaa jätteen satamasta silloin, kun tarve vaatii, lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme sinulle joustavuutta ja vaihtoehtoisia käsittelymenetelmiä, jotka tuovat myös taloudellisia hyötyjä yrityksellesi. 

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Uusimaa


Henri Jokinen

Sales Manager

+358 400 825 284

henri.jokinen@fortum.com

Satakunta ja Varsinais-Suomi


Sami Honkala

Sales Manager

+358 50 572 9303

sami.honkala@fortum.com