Muovin kierrättäminen

Muovihuolesi heitä! Laittamalla muovin kiertoon, vähennät muovin käytön hiilijalanjälkeä. Kierrätämme sekä teollisuuden muovijätteet että kaikki kotimaiset erilliskerätyt kuluttajamuovipakkaukset.
Muovi säilyttää hyvin ominaisuutensa kierrätyksessä ja sitä voidaan kierrättää kymmeniä kertoja - valmistamme kierrätysmuovista Circo-muovigranulaattia teollisuuden käyttöön Riihimäellä.

Oletko jo huomannut kuinka paljon yrityksessäsi syntyy muovijätettä?

Materiaalin uudelleenkäyttö on ensisijainen lähtökohta kiertotalouden toteutumiselle. Muovin käytöstä on käyty paljon keskustelua viime vuosina, mutta lajittelemalla muovivirrat kierrätykseen, saadaan materiaalin hiilijalanjälkeä minimoitua. 

Kalvomuoville uusi elämä

Kalvomuovi on erinomainen materiaali varastoinnin ja kuljetuksen ketjussa sen ollessa kevyttä, suojaavaa ja helppokäyttöistä. Me tarjoamme käyttämisellesi tai vastaanottamillesi muoveille uuden elämän. Käsittelemme lajitellut muovit omassa muovijalostamossamme Riihimäellä ja valmistamme niistä Circo granulaattia uudelleen valmistavan teollisuuden käyttöön.

Yrityksesi ympäristökuorma kevenee

Lajittelemalla muovijakeet vaikutat positiivisesti yrityksesi jätehuollon ympäristövaikutuksiin ja kevennät jätehuoltosi kustannuksia.

Ole osa muovin kiertokulun ketjua!

muovin kiertotalous

 

Tutustu muovinkierrätysprosessiimme

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, asiantunteva myyntimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksesi jätehuoltoon!