Merenkulku-, öljy- ja kaasuala

Vaarallisten jätteiden jätehuoltopalvelumme ja ympäristön puhdistuspalvelumme auttavat ratkaisemaan merenkulkualan ja öljy- ja kaasuteollisuuden haasteita ja minimoimaan riskejä.

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja alan haasteisiin

Merenkulkualan palvelumme pitävät sisällään esimerkiksi satamien, laivojen ja avomerilaitosten vaarallisten jätteiden keräämisen, käsittelyn ja hyödyntämisen. Vaaralliset jätteet hyödynnämme energiana kaukolämmityksessä ja poistamme niistä haitalliset aineet. Öljy- ja vesiyhdisteet taas kierrätämme uusiksi tuotteiksi. Suurten jätemäärien turvallisen ja kestävän käsittelyn lisäksi tarjoamme myös hätäpalvelua.

Olemme lisäksi varautuneet merellä tapahtuviin onnettomuuksiin täydellisellä ympäristön puhdistusratkaisulla. Onnettomuuden sattuessa voimme esimerkiksi kerätä nesteet ja puhdistaa säiliöt maissa. Palvelumme on käytettävissä maailmanlaajuisesti, ympäri vuorokauden.

Tehokasta asiakaskohtaista palvelua

Asiantuntemuksemme ja laaja kokemuksemme takaavat merenkulkualalle olennaisen turvallisuuden, tehokkuuden ja toimivan logistiikan. Toimimmekin parhaiden käytäntöjen ja korkeiden standardien mukaisesti, vastaamme kaikkiin pyyntöihin nopeasti ja huolehdimme siitä, että asiat etenevät aikataulun mukaisesti.

Laadimme yrityksellesi tarpeidesi mukaisen ja sen toimintaa tukevan tehokkaan, yksilöllisen suunnitelman. Kierrätyksellä edistämme ympäristöhyötyjen lisäksi yrityksesi kestäviä käytäntöjä. Öljynporauslautoilta ja avomerilaitoksista keräämämme öljy- ja vesiyhdisteet kierrätämme ja vaaralliset jätteet hyödynnämme energiaksi. Jos katastrofi tapahtuu, puhdistamme ympäristön perusteellisesti.

Kerromme mielellämme lisää kokonaisvaltaisista ympäristöpalveluistamme. Pohditaan yhdessä, miten voimme lisätä yritykseksi tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

Etumme merenkulku-, öljy- ja kaasualalle

  • maineenhallinta
  • kokonaisvaltainen palvelumalli
  • riskien minimointi
  • innovatiiviset, yksilölliset ratkaisut
  • luotettava asiantuntemus
  • tavoitettavuus vuorokauden ympäri.

 

Ota yhteyttä

Uusimaa


Henri Jokinen

Sales Manager

+358 400 825 284

henri.jokinen@fortum.com

Satakunta ja Varsinais-Suomi


Sami Honkala

Sales Manager

+358 50 572 9303

sami.honkala@fortum.com