Asiakastiedote

Keski-Suomen jätehuollon palveluliiketoiminta laajenee

12 elokuu 2020, 09:02

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta ja Mustankorkean tytäryhtiö MKO Ympäristöpalvelut ovat solmineet yhteistyösopimuksen 10.8.2020. Mustankorkean jätekeskuksesta kehitetään Keski-Suomen kiertotalouden keskittymää, jossa edistetään yritysten ja teollisuuden jätteiden käsittelyä sekä materiaalien kierrätystä Keski-Suomessa.

Återvinning och avfall

MKO:n ja Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan yhteistyöllä vastataan vahvoin edellytyksin 2020-luvulla tarvittavaan kehityssuuntaan ympäristövaikutusten, vastuullisuuden ja kiertotalouden näkökulmasta. Samalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän kilpailukykyisiä kierrätys- ja käsittelypalveluita.

Yhteistyön avulla MKO Ympäristöpalveluilla sekä Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnalla on jatkossa entintä paremmat valmiudet tarjota alueen yrityksille jätehuollon kuljetus, keräysvälineistö ja jätteenkäsittelypalvelut. Samalla asiakkaiden saama hyöty ja kokonaispalvelu viedään astetta pidemmälle palvelujohtamisen ja kattavan ympäristöraportoinnin avulla. Tämä avaa asiakasyrityksille tehokkaita keinoja omien ympäristövaikutustensa ja jätehuollon kokonaiskulujen hallintaan.   

– Odotamme innolla uutta päänavausta markkinalle. Yhteistyö lisää yrityksille mahdollisuuksia laadukkaaseen ja kustannuksiltaan tehokkaaseen jätehuoltopalveluun, kommentoi Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalveluiden myyntijohtaja.

Yhteistyö MKO Ympäristöpalveluiden kanssa on mielenkiintoinen lisä myös Fortumin kierrätys- ja jätehuollon palvelutarjoamalle Keski-Suomessa.

– Yhteistyön myötä Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta pystyy tarjoamaan entistä paremmin nykyisille ja uusille asiakkailleen paikallisesti osaavaa kokonaisjätehuoltopalvelua, tiivistää Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan tuotelinjapäällikkö Juha Hämäläinen.

 

Kiinnostuitko?

Kysy lisää jätehuoltopalveluistamme asiantuntevalta myyntitiimiltämme!

Customer service

Asiakaspalvelu

+358 10 755 1625*

Asiakaspalvelumme palvelee sopimusasiakkaitamme ma-to klo 7.00–16.00 ja pe 8.30–16.00

*Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)