SmartLiving Mittarointi

photo of smart building

Asuntojen mittarointi tarjoaa hyödyllistä dataa taloyhtiön tilasta

SmartLiving Mittarointipalvelu tarjoaa jatkuvan lämpötila- ja kosteusmittaroinnin, jonka avulla pysyt kartalla taloyhtiön tilasta ja reagoit vikatilanteisiin ajoissa.

Palvelu perustuu jatkuvalle kiinteistön lämpötilojen ja ilmankosteuden mittaamiselle sekä tästä saatavan datan hyödyntämiselle kiinteistön kunnon ja arvon ylläpidossa. Kiinteistön yleisiin tiloihin ja asuntoihin asennettavat mittarit keräävät lämpötila- ja ilmankosteustietoja, joita sekä taloyhtiön edustajat että asukkaat voivat seurata omien käyttöliittymiensä kautta.

Datan kerääminen ja sen jatkuva seuranta mahdollistaa ongelmatilanteiden havainnoinnin ajoissa. Esimerkiksi asuntojen lämpötilojen säätötoimenpiteitä voidaan tehdä asuntokohtaisen tarpeen mukaan ja näin varmistaa asumismukavuus kaikissa asunnoissa. Myös mahdollisten kosteusvaurioiden havainnointi helpottuu, ja näin voidaan välttyä mittaviltakin vahingoilta.

Mittareiden asennus on vaivatonta ja nopeaa

Palveluun sisältyvät mittarit kiinnitetään asunnon olohuoneen seinään noin 1,5 metrin korkeuteen kaksipuoleisella teipillä. Mittari toimii paristoilla ja se alkaa keräämään dataa välittömästi asennuksen jälkeen.

Katso video

Asukaskäyttöliittymästä tietoa asukkaille

Palveluun sisältyy asukaskäyttöliittymä, jonka avulla jokainen asukas voi tarkastella oman kotinsa lämpötila- ja kosteustietoja. Reaaliaikaisen tilanteen lisäksi asunnon tietoja voi selata päivä- ja viikkotasolla.

Käyttöliittymä on saatavilla matkapuhelimella (Android / iOS) ja tietokoneen selaimella.

Kokeile asukkaan sovellusta

Taloyhtiön edustajille yhteenvetoraportti

Taloyhtiön edustajat saavat kuukausittain sähköpostiinsa yhteenvetoraportin kiinteistön tilanteesta. Edustajat voivat seurata toteutuneita lämpötiloja ja kosteustietoja sekä mahdollisia vikatilanteita käyttöliittymän avulla. Palvelun avulla voidaan lähettää myös hälytyksiä poikkeavista tilanteista, ja saatujen tietojen avulla pystytään esimerkiksi ennakoimaan mahdollisia ongelmatilanteita tulevaisuudessa.

Katso raportointijärjestelmää

Palvelun sisältö ja hinta

Palvelu sisältää:

  • Jokaiseen asuntoon lämpötila- ja ilmankosteusmittarin​
  • Kuukausittainen sähköpostiraportti​
  • Käyttöliittymät asukkaille ja taloyhtiölle​

Esimerkkihinta on 40 asunnon taloyhtiölle 160 €/kk (sis. alv. 24 %).

Kerron sinulle mielelläni lisää!

Emmi Harava

Emmi Harava

Myyntipäällikkö
Energiaratkaisut, ml. kaukokylmä: isännöitsijät, rakennusliikkeet ja suuryritykset
Puhelin: 044 353 1361
emmi [piste] harava [ät] fortum [piste] com