Fortum SmartLiving - kotona kaikki hyvin

Visiomme on parantaa ja helpottaa ihmisten arkea tekemällä kodeista ja kiinteistöistä älykkäämpiä. SmartLiving-palvelumme ylläpitävät ja kasvattavat kiinteistön arvoa ja varmistavat, että kaikki on hyvin kotona. Teemme asunnoista viihtyisämpiä, turvallisempia ja autamme säästämään rahaa ja luontoa.

SmartLiving Lämmityksen optimointi

Kerros- ja rivitalokohteisiin

SmartLiving Lämmityksen optimointi sisältää mittaroinnin lisäksi tekoälyn avulla toteutetun itseohjautuvan lämmityksenohjausjärjestelmän, joka optimoi kiinteistön lämmityksen asumismukavuuden huomioiden.

Lue lisää

SmartLiving Plus

Uudiskohteisiin ja laajoihin saneeraushankkeisiin 

SmartLiving Plus on kokonaisvaltainen taloyhtiöille ja asukkaille tarjottava palveluratkaisu, joka tehostaa kiinteistön ylläpitoa ja teknistä huoltoa sekä mahdollistaa kodin toimintojen älykkään ohjauksen ja energian- ja vedenkulutuksen seurannan lähes reaaliaikaisesti. Palvelun ytimessä toimii Fortumin oma SmartLiving Hub.

Lue lisää

SmartLiving Kalasatama

Asuinrakennuksiin, joissa on esimerkiksi KNX-automaatiojärjestelmä

SmartLiving Kalasatama on kokonaisvaltainen taloyhtiöille ja asukkaille tarjottava palveluratkaisu, joka tehostaa kiinteistön ylläpitoa ja teknistä huoltoa sekä mahdollistaa kodin toimintojen älykkään ohjauksen ja energian- ja vedenkulutuksen seurannan lähes reaaliaikaisesti.

Lue lisää