Vaikuttavaa valmistusta kierrätysmuovista

Ympäristön kannalta arvokkaimmat materiaalit ovat sellaisia, joiden elinkaari on suunniteltu kestäviksi. Mitä useammin materiaali kestää kiertää kiertoa, sitä arvokkaampi se on. Paras tapa vähentää oman toimintansa hiilijalanjälkeä on resurssien viisaampi käyttö. Kiertotaloudella mullistetaan kokonaisia liiketoimintoja ja siinä sivussa rakennetaan puhtaampaa maailmaa. Kun muovi on raaka-aineesi, muista että kierrätysmuovi kestää aikaa ja säästää luontoa. Muovi on mainio materiaali silloin kun se saa kiertää. Biohajoavat materiaalit ovat usein kertakäyttöisiä, jolloin niiden hiilijalanjälki voi olla jopa korkeampi kuin vaikkapa kierrätysmuovin. 

 

Vähäpäästöinen ja jäljitettävä tuotantoprosessi

Muovimateriaalin alkuperä ja sen käsittely antavat tärkeimmät ominaisuutensa Fortum Circo -muoville ja tekevät siitä vastuullisen raaka-aineen. Fortum Circo -kierrätysmuovi edustaa vastuullista, tulevaisuuden raaka-ainetta, sillä oma tuotantoprosessimme varmistaa laadukkaan lopputuotteen. Kun muovin kierrätys on kokonaan omissa käsissämme, tiedämme, että muovi on valmistettu kestävästi ja vastuullisesti. Käsittelemme muovijätteen omassa laitoksessamme ja seuraamme muovin laatua sen kaikissa vaiheissa. Tiedämme, että materiaalin matka uusiomuoviksi on optimoitu siten, että laadusta tai vastuullisuudesta ei ole tarvinnut tinkiä. Tunnemme myös toiminnan vaikutukset ympäristöön ja tuotamme minimaalisen määrän päästöjä. 

Muovimateriaalin käsittely ja koko kierrätysprosessi on suojattu siten, että mikromuovia ei vapaudu ympäristöön. Kierrätysprosessimme vastaa ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja ja siinä on matalat CO2-päästöt. 

 

muovinjalostuksen prosessia

Vastuullisuus syntyy kierrätysmuovin tuotannossa

Kestävä kulutus ja vastuullisuus ovat tärkeitä puheenaiheita ympäri maailman. Samaan aikaan ne ovat toimintamme kulmakiviä ja syitä sille, miksi Fortum Circo on kehitetty. Kun valitsee Circo-muovin, on osa ketjua, jossa resurssiviisaus, vastuullisuus ja toiminnan läpinäkyvyys ovat keskeisiä arvoja.  Fortum Circo-kierrätysmuovi on vastuullinen valinta.