Hae mukaan sähköautojen kokoontumiseen!

Yhdessä Päijänteen ympärille sähköautolla

Kutsumme sähköautoilijat kokoontumisajoon Päijänteen ympärille syyskuun toisena viikonloppuna 7. - 8.9.

Tapahtumassa haluamme jakaa kokemuksia sähköautoilusta ja samalla innostaa ihmisiä laajemminkin lähtemään mukaan sähköiseen liikenteeseen. Ja kiittää sähköautoilijoita hyvästä yhteistyöstä, jota olemme voineet tehdä palveluiden kehittämisessä!

Ajamalla eri puolilta Suomea Päijänteelle toisimme myös konkreettisesti esille, että sähköautolla pystyy liikkumaan pidempiäkin matkoja ja latausmahdollisuuksia löytyy jo monilta paikkakunnilta.

OP Ryhmä ja Fortum Charge & Drive ovat viimeisen vuoden aikana laajentaneet latausverkostoa eri puolille Suomea. Tähän mennessä latureita on asennettu yhteensä 75 paikkakunnalle eli yhteensä 150 latauspistettä. Ja vielä on useampia kymmeniä latauspisteitä tulossa! Myös Päijänteen ympäriltä löytyy useampia paikkakuntia, joissa sähköauton lataaminen on nyt mahdollista.

Tapahtuman kulku

Haluaisimme saada tapahtumaan mukaan sähköautoilijoita eri puolilta Suomea. Ideana on perjantain 7.9. aikana ajaa täyssähköautolla omalta paikkakunnalta Himokselle ja poiketa matkan varrella Osuuspankkien konttoreiden tapahtumapisteillä, jossa on sähköisen jännittäviä tehtäviä, pientä purtavaa ja paljon keskustelua sähköautoilusta.

- Illaksi kokoonnumme Himokselle, jossa saunat lämpiävät klo 18 alkaen ja yhteinen iltatilaisuus ruokailuineen alkaa klo 20.

- Ajoreitin ja aikataulun jokainen voi suunnitella itse.

- Ohjelma päättyy maistuvaan aamiaiseen lauantaina ja siitä kukin voisi jatkaa omaa viikonloppureissua tai ajella takaisin kotiinpäin.

OP ja Fortum järjestävät ohjelmaa ja tarjoilua matkan varrella oleville tapahtumapisteille, tarjoavat iltatilaisuuden ruokailuineen Himoksella sekä majoituksen edukkaaseen hintaan, 50€/huone Himos hotellissa tai vaihtoehtoisesti seitsemän henkilön mökissä 150€/mökki.

Kerro miksi juuri sinä haluaisit lähteä mukaan!

Tavoitteenamme on saada Himokselle 25 täyssähköautoa eri puolilta Suomea. Täytä oheinen lomake ja hae mukaan tapahtumaan! Kerro miksi juuri sinä haluaisit osallistua, mistä saapuisit, ketä ottaisit mukaan ja miten viestisit sähköautoilusta somessa tai muissa kanavissa. Myös lisäideat tapahtuman toteutukseen ovat tervetulleita!

Liikutaan yhdessä kohti puhtaampaa tulevaisuutta!

Terveisin

OP ja Fortum Charge & Drive

 

charge drive logo

OP charge and drive latausasema

Fortum Charge & Drive

Pohjoismaiseen Fortum Charge & Drive -verkostoon kuuluu jo yli 2000 laturia, joista noin 600 on pikalatauspisteitä.
Suomessa Charge & Drive -verkostossa käytössäsi on jo yli 260 laturia eli yhteensä 520 latauspistettä, sillä lähes jokaisella laturilla voi ladata kahta autoa samanaikaisesti. Pikalatauspisteitä verkostossamme on 60.
Yhdessä OP Ryhmän kanssa olemme laajentaneet latausverkostoa vauhdilla eri puolille Suomea.

 

OP charge and drove latausasema

OP Liikkuminen

OP Kulku madaltaa kynnystä sähköautoiluun. OP Kulku -palvelu tarjoaa pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun seudun kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden sähköautoiluun kuukausimaksulla ilman omistamiseen liittyvää huolta, tarvetta suuriin kertainvestointeihin tai arvailua auton arvon laskusta.