Vaihda Fortum Vakaa -sopimukseen

Haluaisitko, että sähkön hintasi pysyy samana pidemmän aikaa? Fortum Vakaa -sopimuksella saat vakaan hinnan ja hintaturvan 24 kuukaudeksi. Aloitusjakson jälkeenkin sopimuksellasi on 6 kuukauden hintaturva. Sopimukseen on mahdollista liittää myös maksullinen Vaihtotakuu.

Vakaa hinta sopimuksellesi pidemmäksi aikaa

Vaihda Fortum Vakaaseen - 100% uusiutuvaa energiaa Tee Vakaa-sopimus

Fortum Vakaa -sopimuksella kiinnität hintasi pidemmäksi aikaa

Sähkösopimuksessa yhdistyvät turvallisuus ja helppous: se alkaa edullisella 24 kk määräaikaisella sopimusjaksolla, jonka aikana hintasi ei muutu. Aloitusjakson jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnan päivittyessä puolen vuoden välein. Saat sopimuksellesi näin hintaturvan pidemmäksi aikaa. Fortum Vakaan sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa.

Jos kiinnostuit Vakaasta katso hinnat ja tee sopimus kohdasta Tilaa Vakaa.

Tilaa Vakaa                         

Voit liittää sopimukseesi maksullisen Vaihtotakuun. Sen avulla voit vaihtaa sopimuksesi uuteen määräaikaiseen sähkösopimukseen tarjoushintojemme laskettua. Vaihdon voit tehdä 12 kk sopimuksen alkamisesta. Vaihtotakuu on voimassa sopimuskauden. Vaihtotakuun hinta on 3,90 €/kk. Jos haluat liittää sopimukseesi kuukausi-maksullisen Vaihtotakuun, tee sopimus alta. Vaihtotakuu sopii alle 30 000 kWh vuodessa kuluttaville. 

Jos haluat liittää sopimuksellesi kuukausimaksullisen Vaihtotakuun tee sopimus kohdasta Tilaa Vakaa vaihtotakuulla.

Tilaa Vakaa vaihtotakuulla    

Vaihtoehtoja sähkösopimuksiin

Vakaa hinta sopimuksellesi

Vakaa-sopimus alkaa 24 kk määräaikaisella sopimusjaksolla, jonka aikana hintasi ei muutu. Aloitusjakson jälkeen sopimuksesi hinta päivittyy puolivuosittain (1.1. ja 1.7.) vastaamaan sen hetkistä yleistä hintatasoa. Esimerkiksi 24.9.2018 voimassa olevan hinnaston mukaan 2 vuoden aloitusjakson hinta yleissähkölle on 6,49 c/kWh. Perusmaksu on 4,02 €/kk.

Tilaa Vakaa                         

Joustoa Vaihtotakuulla

Joustoa sopimuksellesi

Fortum Vakaa -sopimukseen on mahdollista liittää kuukausimaksullinen Vaihtotakuu. Sen avulla voit vaihtaa sopimuksesi uuteen määräaikaiseen sähkösopimukseen tarjoushintojemme laskettua. Vaihdon voit tehdä 12 kk sopimuksen alkamisesta. Vaihtotakuu on voimassa sopimuskauden. Vaihtotakuun hinta on 3,90 €/kk. Jos haluat liittää sopimukseesi kuukausimaksullisen Vaihtotakuun, tee sopimus alta. Vaihtotakuu sopii alle 30 000 kWh vuodessa kuluttaville. 

Tilaa Vakaa Vaihtotakuulla                          

Fortum Vakaa -sopimus sopii sinulle, jos

  • haluat että sähkösopimuksesi hinta pysyy samana pidemmän aikaa
  • haluat tietää hyvissä ajoin etukäteen mitä sähköstä maksat
  • haluat sopimuksen, jota ei erikseen tarvitse uusia

Alkuperämerkittyä 100% uusiutuvaa energiaa

Myymämme 100% uusiutuvan sähkön alkuperä todennetaan euroopalaisen Guarantee of Origin -alkuperäjärjestelmän mukaisesti. Lue lisää alkuperästä.