Kestäviä ratkaisuja kaupungeille

Käytämme osaamistamme ja kokemustamme luodaksemme kaupunkielämän laatua parantavia, kestävän kehityksen mukaisia ja laajennettavia ratkaisuja.

Kestäviä ratkaisuja kaupungeille

Enemmän kuin pelkkä energiayhtiö

Nopeasti kasvavien suurkaupunkien ja kasvukeskusten ongelmia ovat lämmityksen, jäähdytyksen ja sähköntuotannon päästöt ja alhainen tehokkuus, kasvavat jätemäärät sekä lisääntyvän liikenteen aiheuttamat saasteet ja melu. Haluamme tarjota asiantuntemustamme ja kokemustamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja kehittää ratkaisuja kiertotalouteen. Tarjontamme kattaa muun muassa lämmityksen, jäähdytyksen, jätehuollon, kierrättämisen ja energianhuollon. Näin autamme kaupunkeja ja niiden asukkaita ratkaisemaan haasteita kestävästi ja tuemme kiertotalouden kehittämistä.

Ostimme vuonna 2016 Ekokemin ja Turebergin, mikä vahvisti kiertotalousosaamistamme. Lisäksi meillä on menestyviä kumppanuuksia useissa kaupungeissa. Yhteisyrityksemme Tukholman ja Oslon kaupunkien kanssa kehittää ratkaisuja entistä viihtyisämmille kaupungeille.

Kiertotalous

Meille kiertotalous tarkoittaa sitä, että materiaalit kierrätetään ja uudelleen käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Samalla kierrosta poistetaan vaaralliset aineet. Vaiheittainen siirtyminen kiertotalouteen on välttämätön satsaus tulevaisuuteen ja ratkaisu moniin tämän päivän ongelmiin.

Kehitämme jatkuvasti kierrätys- ja jätteenkäsittelytoimintaamme. Yhteistyössä teollisuuden ja yhteiskunnalisten toimijoiden kanssa tuomme markkinoille uusia ratkaisuja jätteen käyttöön raaka-aineena.

Nämä ovat tavoitteemme

checkmark Created with Sketch.

Käytämme osaamistamme ja kokemustamme auttaaksemme kaupunkeja niiden haasteiden ratkaisemisessa kestävästi ja vastuullisesti.

checkmark Created with Sketch.

Tuemme kiertotalouden kehittämistä.

checkmark Created with Sketch.

Etsimme kasvua pääasiassa Euroopassa sekä luonnollisesti että yrityskauppojen kautta.