Mitä voimme tarjota sinulle?

Ura-ja kehittymismahdollisuudet ovat meillä laajat, sillä toimintamme kattaa energiaketjun eri osa-alueita aina tuotannosta loppuasiakkaaseen sekä useita eri maita. Tarjoamme jännittäviä haasteita niin insinööreille ja ekonomeille kuin kaikille muillekin, jotka ovat yhtä innostuneita puhtaasta energiasta ja kiertotalouden tarjoamista mahdollisuuksista kuin mekin.

Mitä voimme tarjota sinulle

Mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ja tehtäväkiertoon

Tärkeä osa menestystämme piilee siinä, että työntekijämme pääsevät jatkuvasti kehittymään. Tavoitteenamme on, että jokaisella fortumlaisella on henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jota seurataan säännöllisesti. Fortumlaisena asetat itse suunnan omalle kehityksellesi ja sopivalla määrällä intoa ja sitoutumista sinulla on kaikki mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä urallasi.

Meillä sinulla on useita eri mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun, joko asiantuntijana tai johtotehtävissä. Uskomme vahvasti siihen, että kasvattamalla vastuitasi tai siirtymällä tehtävästä tai roolista toiseen voit parhaiten edistää henkilökohtaista kehittymistäsi. Näin pystymme myös yrityksenä olemaan ketterämpi ja kilpailukykyisempi.

Tarjoamme joka vuosi työntekijöillemme lukemattomia mahdollisuuksia sisäiseen tehtäväkiertoon ja onkin hyvin tavallista, että fortumlaiset siirtyvät organisaation sisällä uusiin tehtäviin. Meillä sinulla on mahdollisuus myös ulkomailla työskentelyyn.

 

Suoritukseen perustuva palkkaus

Mielestämme erinomaiset suoritukset tulee palkita. Siksi pyrimmekin kilpailukykyiseen ja suorituskykyyn pohjautuvaan palkkaukseen. Palkitsemispakettiimme sisältyvät aineelliset palkkiot, kuten pohjapalkka, lyhyen- ja pitkän aikavälin kannustepalkkiot sekä työsuhde-edut. Lisäksi se sisältää aineettomia elementtejä, kuten urakehitysmahdollisuudet sekä reilun ja motivoivan johtajuuden ja työympäristön.

Palkkatasomme heijastaa sekä työtehtävän vaatimuksia että henkilökohtaista suoriutumista. Palkitsemme hyviä suorituksia koko yrityksemme kattavalla vuosittaisella kannustinohjelmalla. Kannustepalkkiot pohjautuvat selkeisiin, mitattaviin tavoitteisiin, jotka ovat linjassa strategiamme kanssa. Tavoitteet sovitaan yhteisesti esimiehen ja työntekijän välillä käydyissä kehityskeskusteluissa, mikä antaa kaikille fortumlaisille mahdollisuuden vaikuttaa itse palkitsemiseensa erinomaisen suoritumisen kautta.

Tutustu nykyisiin Fortumlaisiin