Kesätyö Fortumilla

Haku kesätyöpaikkoihin aukeaa tammmikuussa 2022 Tutustu avoimiin tehtäviin

Energinen kesätyö Fortumilla odottaa

Kesäharjoittelijana saat arvokasta kokemusta työelämästä ja asiantuntevaa ohjausta energia-alan ytimessä. Olemme yksi alan suunnannäyttäjistä: meillä pääset kokeneiden ammattilaisten kanssa kehittämään toimialan uusimpia innovatiivisia ratkaisuja, jotka koskettavat meitä kaikkia.

Fabio, Anni, Emma ja Ariel aloittivat kesätyöntekijöinä Fortumilla

Tulevaisuuden uramahdollisuuksia

Toivomme että saat mahdollisimman paljon irti kesätyökokemuksestasi Fortumilla. Menestyksekkään kesäharjoittelun jälkeen tarjoamme mahdollisuuksien mukaan erilaisia vaihtoehtoja jatkaa työskentelyä meillä. Tällaisia ovat esimerkiksi työskentely opintojen ohella, diplomi- ja gradutyöpaikka, tai vakituinen työ.

Rekrytointiprosessi

Kesäharjoittelijoiden rekrytointiprosessi alkaa hakemusten läpikäymisellä. Ensimmäinen yhteydenottomme on usein kutsu videohaastatteluun, jonka jälkeen kutsumme sopivimmat hakijat tapaamaan meitä. Pyrimme vastaamaan kysymyksiisi matkan varrella sekä antamaan ajantasaista tietoa prosessin eri vaiheissa. Jos sinulla on kysyttävää itse tehtävästä tai hakuprosessin etenemisestä, voit olla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen.

Anna Kottila

"Pääsin kesätyössäni hienosti soveltamaan sitä, mitä olen opiskeluaikanani oppinut. Kirjanpidon tehtävissä olen myös päässyt hyödyntämään luontaisia ominaisuuksiani, kuten tarkkuutta ja mielenkiintoa työskennellä numeroiden parissa."

Anna Kottila, Kesäharjoittelija Kirjanpito- ja verotiimi

Lue Annan kesästä Fortumilla
Henri Rinne

"Yhteishenki on yrityksen sisällä huippuluokkaa. Ryhmästä tai yksiköstä riippumatta kaikki ovat aina tarpeen tullen halukkaita auttamaan ja ratkaisemaan yhdessä eteen tulevia haasteita."

Henri Rinne, Kesäharjoittelija

Lue lisää täältä!
Vera Bärlund

"Päädyin kesän aikana kehittämään virtuaalista ja lisättyä todellisuutta. Aihe oli minulle uusi ja sovelluskehityksessä pääsin parhaiten hyödyntämään yliopistosta saamaani osaamista."

Vera Bärlund, Kesäharjoittelija

Lue lisää täältä!

Klikkaa tästä avoimiin työpaikkoihimme!

Fortum on mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

 

Vastuullinen kesäduuni