Summer Energy 2020

Summer Energy 2020 -kesätyökampanjan hakuaika on päättynyt. Saimme tänä vuonna huikean määrän hakemuksia, kiitos jokaiselle kiinnostuksesta kesätyöpaikkojamme kohtaan!

Summer Energy

Energinen kesätyö Fortumilla odottaa!

Kesäharjoittelijana Fortumilla saat arvokasta kokemusta työelämästä ja asiantuntevaa ohjausta energia-alan ytimessä. Olemme yksi alan suunnannäyttäjistä: meillä pääset kokeneiden ammattilaisten kanssa kehittämään toimialan uusimpia innovatiivisia ratkaisuja, jotka koskettavat meitä kaikkia.

 

Fabio, Anni, Emma ja Ariel aloittivat kesätyöntekijöinä Fortumilla

Tulevaisuuden uramahdollisuuksia

Toivomme että saat mahdollisimman paljon irti kesätyökokemuksestasi Fortumilla.  Menestyksekkään kesäharjoittelun jälkeen tarjoamme mahdollisuuksien mukaan erilaisia vaihtoehtoja jatkaa työskentelyä meillä. Tällaisia ovat esimerkiksi työskentely opintojen ohella,  diplomi- ja gradutyöpaikka, tai vakituinen työ.

Rekrytointiprosessi

Kesäharjoittelijoiden rekrytointiprosessi alkaa hakemusten läpikäymisellä. Ensimmäinen yhteydenottomme on usein kutsu videohaastatteluun, jonka jälkeen kutsumme sopivimmat hakijat tapaamaan meitä. Pyrimme vastaamaan kysymyksiisi matkan varrella sekä antamaan ajantasaista tietoa prosessin eri vaiheissa. Jos sinulla on kysyttävää itse tehtävästä tai hakuprosessin etenemisestä, voit olla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen.

Fortum on mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Vastuullinen kesäduuni

 

Klikkaa tästä avoimiin työpaikkoihimme!

Hyvä hakija! Ennen kuin lähetät hakemuksen kesätyöpaikkaan, tutustuthan alla oleviin hakuohjeisiin.

  • Hae tehtäviä hakuajan puitteissa kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme ja lähettämällä sähköinen hakemus. Huomioithan, että emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse.

  • Voit käyttää aikaisemmin luomaasi hakijaprofiilia, jos olet käyttänyt profiiliasi kahden vuoden sisällä.

  • Hae avoimeen työpaikkaan täyttämällä hakemus työpaikkailmoituksessa käytetyllä kielellä.

  • Suuren hakijamäärän vuoksi järjestelmässämme saattaa olla ajoittaista hitautta. Mikäli hakeminen on erittäin hidasta, suosittelemme tallentamaan hakemuksen luonnoksena ja yrittämään hetken kuluttua uudelleen.

  • Voit liittää hakemukseen kaksi liitetiedostoa, joista toisen tulee olla CV. Jos työpaikkailmoituksessa pyydetään liittämään opintorekisteriote hakemukseen, lisää tämä samaan tiedostoon joko CV:n tai hakemuskirjeen kanssa.

  • Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessin etenemisestä, ole yhteydessä rekrytoivaan esimieheen.

  • Teknisiä ongelmia? Otathan yhteyttä: fortumcareers(at)fortum.com