Summer Energy - kesätyöblogi

Lue täältä mitä kesätyöntekijämme kertovat arjestaan meillä

Summer trainee Wilma Branders in the cafeteria

"Tehtävissäni pidän eniten siitä, että saan käyttää aikaa käytännön ongelmien ymmärtämiseen ja eri ratkaisujen pohtimiseen. Lisäksi on innostavaa, että tehtäväni liittyvät johonkin konkreettiseen."

Wilma Branders, Trading and Asset Optimisation Trainee

Lue Wilman kokemuksista!
Xueyan Li

"Päätös hakea Fortumille kesätöihin oli helppo, sillä yrityksen keskeiset teemat, kuten puhdas ja vastuullisesti tuotettu energia sekä hiilineutraalit ilmastotavoitteet ovat aina olleet lähellä sydäntäni."

Xueyan Li, Kesäharjoittelija, Automaatiosuunnittelu

Lue lisää tästä!
Summer trainee Vilma Martti in the cafeteria

“Alusta alkaen minulla on ollut tunne siitä, että kykyihini uskotaan ja uuteen on suhtauduttu kannustavasti.”

Vilma Martti, Summer Trainee, Market Risk Management

Lue Vilman kesätyötarina
Sara Teräsvasara

"Kesäharjoittelu Fortumilla on antanut minulle hyvän käsityksen tuulivoiman projektikehityksen kaikista osa-alueista ja syvemmän ymmärryksen toimialasta kokonaisuudessaan. Vierailu Fortumin Kalax-tuulipuistossa Närpiössä oli yksi kesän kohokohdista."

Sara Teräsvasara, Wind Trainee

Lue Saran tarina
Arttu Niemelä_summer trainee

"Oli hienoa huomata, kuinka kesäharjoittelijoihin luotettiin Fortumilla. Työlleni asetettiin tietyt tavoitteet ja aikataulu, mutta muuten sain vapaat kädet riskitutkimuksen toteuttamiseen."

Arttu Niemelä, Trainee, Co-owned nuclear

Lisää Artun kesäharjoittelusta täällä
HR-asiantuntija Minja Lassila

"Voimalaitosympäristö veti minua puoleensa sen ainutlaatuisuuden vuoksi. HR-tehtävät ovat todella monipuolisia ja haastavia. Ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden kehittää itseään, sekä oppia jatkuvasti uutta."

Minja Lassila, HR-asian­tuntija

Minjan matka kesäharjoittelijasta HR-asiantuntijaksi
Anna Kottila

"Pääsin kesätyössäni hienosti soveltamaan sitä, mitä olen opiskeluaikanani oppinut. Kirjanpidon tehtävissä olen myös päässyt hyödyntämään luontaisia ominaisuuksiani, kuten tarkkuutta ja mielenkiintoa työskennellä numeroiden parissa."

Anna Kottila, Kesäharjoittelija Kirjanpito- ja verotiimi

Lue Annan kesästä Fortumilla
Henri Rinne

"Yhteishenki on yrityksen sisällä huippuluokkaa. Ryhmästä tai yksiköstä riippumatta kaikki ovat aina tarpeen tullen halukkaita auttamaan ja ratkaisemaan yhdessä eteen tulevia haasteita."

Henri Rinne, Kesäharjoittelija

Lue lisää täältä!
Vera Bärlund

"Päädyin kesän aikana kehittämään virtuaalista ja lisättyä todellisuutta. Aihe oli minulle uusi ja sovelluskehityksessä pääsin parhaiten hyödyntämään yliopistosta saamaani osaamista."

Vera Bärlund, Specialist, HFE & digitalization

Lue lisää täältä!